• Gratis bezorging vanaf 50 €

Sous-vide – behoedzaam koken in een vacuüm

Zacht gegaard voor ultiem genot

Bijzonder genieten 

“Sous-vide” komt uit het Frans en betekent : bereiden “onder vacuüm”. Bij deze methode bereidt u uw gerechten in een vacuümzak op constante, lage temperaturen in de stoomoven. Deze behoedzame bereidingswijze is zeker aan te raden voor het klaarmaken van vlees, vis, groenten en fruit, want de belangrijke voedingsstoffen blijven dankzij de geringe warmte en de langere bereidingstijd beter behouden.

Malser kan haast niet 

“Sous-vide” komt uit het Frans en betekent : bereiden “onder vacuüm”. Bij deze methode bereidt u uw gerechten in een vacuümzak op constante, lage temperaturen in de stoomoven. Deze behoedzame bereidingswijze is zeker aan te raden voor het klaarmaken van vlees, vis, groenten en fruit, want de belangrijke voedingsstoffen blijven dankzij de geringe warmte en de langere bereidingstijd beter behouden.

Uitrusting afhankelijk van het model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina