- Gratis bezorging vanaf 50 €
- Startpagina
- ContentHub Topic
Sous-vide – behoedzaam koken in een vacuüm
Zacht gegaard voor ultiem genot

“Sous-vide” komt uit het Frans en betekent : bereiden “onder vacuüm”. Bij deze methode bereidt u uw gerechten in een vacuümzak op constante, lage temperaturen in de stoomoven. Deze behoedzame bereidingswijze is zeker aan te raden voor het klaarmaken van vlees, vis, groenten en fruit, want de belangrijke voedingsstoffen blijven dankzij de geringe warmte en de langere bereidingstijd beter behouden.

“Sous-vide” komt uit het Frans en betekent : bereiden “onder vacuüm”. Bij deze methode bereidt u uw gerechten in een vacuümzak op constante, lage temperaturen in de stoomoven. Deze behoedzame bereidingswijze is zeker aan te raden voor het klaarmaken van vlees, vis, groenten en fruit, want de belangrijke voedingsstoffen blijven dankzij de geringe warmte en de langere bereidingstijd beter behouden.
Uitrusting afhankelijk van het model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting
- Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.