• Gratis bezorging vanaf 30 €

Nismaten en diverse afmetingen

Optimaal op uw wensen afgestemd

De klassieker – 14 cm hoog, 60 cm breed

Dankzij de hoogte van 14 cm kunt u de culinaire lade van Miele optimaal combineren met een 45 cm hoog compact toestel zoals een Miele-koffiemachine, stoomoven, stoom- en bakovencombinatie of oven met microgolfoven, voor het best mogelijke gebruik van uw 60 cm hoge nis. Zodat de Miele-lade ook past bij het design van uw toestellen, kunt u uit drie verschillende designvarianten kiezen. Zo ontstaat een harmonieus keukenbeeld. 

De extra grote – 29 cm hoog, 60 cm breed

Bijzonder veel plaats is er in onze 29 cm hoge culinaire lade. Samen met een klassieke 60 cm hoge oven heeft u de beste combinatie voor een 88 cm hoge nis. Zo gebruikt u de beschikbare ruimte optimaal. De lades zijn verkrijgbaar in 3 kleuren glas en met een volledig roestvrijstalen front. De designlijn PureLine heeft bovendien een roestvrijstalen aanpaslijst. Hiermee is altijd een uniforme uitstraling in uw keuken gewaarborgd.

De gecombineerde oplossing voor nissen van 90 cm 

Indien twee 45 cm hoge toestellen en een 60 cm hoog toestel naast elkaar ingebouwd worden, past de culinaire lade perfect in de nis die ontstaan is. Om de nis die onder het 60 cm hoge toestel ontstaat op te vullen, kan voortaan de culinaire lade ESW 7030 worden gebruikt. Het front hiervan is met ca. 32 cm hoger dan de andere culinaire lades van Miele. De optisch zichtbare spleet met het erboven ingebouwde toestel wordt zo tot een minimum beperkt en komt overeen met de spleetmaat tussen de beide 45 cm hoge toestellen.Bij deze installatieoplossing moet voor een optimale spleetmaat tussen de beide 45 cm hoge toestellen de inlegbodem ENB 1060 worden gebruikt.De ESW 7030 is bovendien uitstekend geschikt om te combineren met de Miele wijnklimaatkast KWT 6422 iG en een daarnaast geïnstalleerd 60 cm hoog inbouwtoestel.

Uitrusting afhankelijk van het model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina