• Gratis bezorging vanaf 30 €

De combi-stoomovens van Miele

Ruimtebesparend en veelzijdig

Stomen

Stomen is één van de gezondste manieren om voedingsmiddelen te bereiden. Maar wat maakt stomen zo gezond? Voedingsmiddelen worden op relatief lage temperaturen gegaard – daardoor blijven in tegenstelling tot bij conventioneel koken met vaak te hoge temperaturen waardevolle vitaminen en mineralen behouden. Tegelijkertijd is er bij stomen geen rechtstreeks contact met water en behouden de voedingsmiddelen zo hun intensieve smaak. Ook wetenschappers beamen de waardevolle voordelen van stomen: in het bijzonder de hoeveelheid vitamine C is bij gestoomde voedingsmiddelen beduidend hoger, want gestoomde paprika bevat bijvoorbeeld evenveel voedingsstoffen als rauwe – een plus voor de gezondheid en de smaak.

Bakken en braden

Altijd perfect bereid: dankzij veelzijdige ovenfuncties zoals boven-/onderwarmte, grote of kleine grill, circulatiegrill of intensief bakken wordt elk gerecht optimaal bereid. Voor nog meer comfort bij het bereiden is er de draadloze spijzenthermometer in de DGC Pro, die voortdurend de kerntemperatuur in de gaten houdt, de bereidingstijd automatisch berekent en het bereidingsproces stopt als gewenste kerntemperatuur is bereikt.

Slim gecombineerd 

Bij de DGC kunt u bij de functie Profi vocht aan de bereiding toevoegen door stoomstoten toe te dienen. Zo wordt brood bijzonder luchtig en krijgt het een glanzende korst en wordt gebakken vlees heerlijk mals.U kunt het gaarklimaat bij de DGC Pro nog doelgerichter aanpassen door de vochtigheid op de procent nauwkeurig aan te passen en door meerdere stappen te combineren. Daardoor kan de DGC Pro zowel de vochtige als de droge hitte in een nieuwe functie, combi-koken, combineren en biedt daarmee 3 functies in één toestel.

Uitrusting afhankelijk van het model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina