• Gratis bezorging vanaf 30 €

Stomen met Miele

Grenzeloos genot

Stomen door de eeuwen heen 

Waar komt het idee van stomen eigenlijk vandaan? De oorsprong van het huidige stomen ligt in China, waar het bereiden van voedsel met stoom al sinds duizenden jaren de belangrijkste methode is: in dubbelwandige, op elkaar gestapelde bereidingsmanden van bamboe werden de levensmiddelen apart gegaard – en daarmee behoedzaam bereid. De voordelen van deze bijzondere bereidingswijze werden in het Westen echter lange tijd onderschat. Miele ontwikkelde de traditie van het oorspronkelijke stomen verder en combineerde deze met innovatieve ideeën en technologieën. Met de Miele-stoomoven haalt u deze fantastische manier van koken in uw eigen keuken en profiteert u van de vele voordelen. Geniet van comfortabel en gezond bereiden en een ongelofelijke smaakbeleving.

De beste know-how 

In het najaar van 2016 vervaardigde Miele de miljoenste stoomoven. Met dit getal is een succesverhaal verbonden, want tot 20 jaar geleden waren huishoudstoomovens in de keuken nog exotisch. Miele heeft als eerste dit product aan een doorbraak geholpen. Hiermee kunnen wij u vandaag het breedste assortiment stoomovens en combinatietoestellen aanbieden. 

Uitrusting afhankelijk van het model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina