• Gratis bezorging vanaf 30 €

Bedieningssystemen

Ongelooflijk eenvoudig

M Touch

Maximale elegantie ontmoet het hoogste comfort. Met de innovatieve volledige touchdisplay blijven wat betreft esthetiek en comfort geen wensen over: u bestuurt uw toestel snel en intuïtief via rechtstreeks typen of eenvoudig vegen op de display. Veel functies kunnen uitgekozen worden met een simpele druk van de vinger. Tekst en symbolen worden steeds optimaal weergegeven. Nieuw: de kleur kan worden omgezet naar een lichte versie – perfect bij gebruik van witte toestellen. 

M Touch S

Geraffineerd in uitstraling en functie. Onze beproefde M Touch-technologie is ook op een smaller design verkrijgbaar, zonder hierbij te moeten inboeten aan functionaliteit. 

DirectSensor 

Directkeuze plus vierregelige tekstdisplay. Via de sensortoetsen kan onder andere de gewenste toepassing gekozen worden. Verdere keuzemogelijkheden en instellingen vindt u op de vierregelige tekstdisplay. 

DirectSensor S 

Snelkeuze plus eenregelige tekstdisplay. Via de sensortoetsen kan onder andere de gewenste toepassing gekozen worden. Verdere keuzemogelijkheden en instellingen vindt u op de eenregelige tekstdisplay.

EasyControl

Comfortabel en snel. De bediening gaat hier via twee drukknoppen en een weergave voor statusinfo zoals temperatuur- en tijdsinstellingen op een riant gedimensioneerde lcd-display met 7 segmenten.

Uitrusting afhankelijk van het model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina