• Gratis bezorging vanaf 30 €

Vaatwassers

Miele biedt vaatwassers in verschillende uitvoeringen, voor het meeste gebruiksgemak en optimale designharmonie met uw keuken.

Geïntegreerde vaatwassers

Het front kan worden voorzien van het frontdecor van de inbouwkeuken, voor een volledig uniform keukenontwerp. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een front in roestvrijstaal met CleanSteel. Het frontpaneel is niet inbegrepen bij aankoop.

Volledig geïntegreerde vaatwassers

De deur wordt voorzien van het frontdesign van uw keuken of met het roestvrijstalen front met CleanSteel van Miele (niet inbegrepen bij aankoop toestel). Voor een keukenplanning zonder grepen kunnen die Miele-vaatwassers met Knock2open uitstekend in het keukendesign worden geïntegreerd.

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers van Miele met een robuuste afdekplaat die u als werkblad kunt gebruiken. Omdat het toestel niet is ingebouwd, kunt u het bij een verhuizing gemakkelijk meenemen en opstellen in de nieuwe keukensituatie.

Onderbouwvaatwasser

Ideaal als vervangend toestel in een bestaande keuken. Het toestel kan worden ingebouwd onder een werkblad. Onderbouwvaatwassers zijn verkrijgbaar in briljantwit, havannabruin, obsidiaanzwart en roestvrij staal met CleanSteel.

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina