• Gratis bezorging vanaf 50 €

Vrijstaande koffiemachines

U kunt de vrijstaande toestel van Miele bijna overal in de keuken plaatsen, maar ook in de woonkamer, de serre of waar u ook maar met één druk op de knop van een heerlijk geurend kopje koffie wilt genieten.

Diverse afmetingen

Voor welke ontwerplijn hebt u een voorkeur?

Wilt u genieten van het aroma van vers gemalen koffie? Wilt u zelf bepalen wat uw favoriete soorten zijn uit alle soorten koffiebonen die er wereldwijd zijn? Dan zijn de Miele vrijstaande koffiemachines CM5, CM6 en CM7 precies wat u zoekt.

Naar de producten

Bedieningsconcepten

Hoe wilt u het toestel bedienen?

Alle Miele-koffiemachines zijn uitgerust met gebruiksvriendelijke bedieningselementen. De display wordt altijd centraal geregeld, op de sensor onder de toetsen bevinden zich functies die altijd direct voor u toegankelijk zijn.

Naar de producten

Geniet met alle zintuigen van koffie

Ontdek de Miele-koffiemachines

Of u nu kiest voor een ingebouwde of koffiemachine van Miele: de pure koffiebeleving met unieke momenten van genot is gegarandeerd. Onze koffiemachines perfectioneren de bereiding van diverse koffiespecialiteiten door een perfect op elkaar afgestemd systeem. U kunt het zien, ruiken, voelen, horen en natuurlijk ook uitstekend laten smaken.

Naar de producten

De eerste eigen Miele-koffie – Black Edition N 1

Speciaal genot uit de hooglanden van Zuid-Amerika

Voor heerlijk koffiegenot is niet alleen de juiste bereiding beslissend, maar ook de kwaliteit van de koffie.

Naar de producten

De automatische ontkalking

Pure ontspanning en gemak dankzij AutoDescale*

Nog nooit was het schoonmaken en onderhoud van een koffiemachine zo eenvoudig en gemakkelijk. De CM7 zorgt zelf voor het zoveel moeite kostende onderhoud, zelfs ontkalken doet hij zelf.

Naar de producten
    • 1.Patent: EP 2705783 B1, US 201400060338 A1
    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina