• Gratis bezorging vanaf 30 €

Vrijstaande koffiemachines

U kunt de vrijstaande toestel van Miele bijna overal in de keuken plaatsen, maar ook in de woonkamer, de serre of waar u ook maar met één druk op de knop van een heerlijk geurend kopje koffie wilt genieten.

De automatische ontkalking

Pure ontspanning en gemak dankzij AutoDescale*

Het reinigen en onderhouden van een koffieautomaat was nog nooit zo eenvoudig! Uitgebreide reinigingsprogramma's die voorheen handmatig moesten worden doorlopen, worden door de CM7 volledig automatisch uitgevoerd - zelfs het ontkalken.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Het maal- en koffiezetsysteem

Een innovatief maalsysteem voor het perfecte genot

Nieuw maal- en koffiezetsyseem AromaticSystemFresh*: het is stil en aroma blijft behouden. Met ons innovatieve kegelmaalsysteem geniet u opnieuw van koffie.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

De eigen Miele koffie – Black Edition

Exclusieve koffiemelanges voor subtiel genot

Verheug u op heerlijk koffiegenot: daarvoor is niet alleen de juiste bereiding beslissend, maar ook de kwaliteit van de koffie. Daarom hebben wij eigen melanges samengesteld die speciaal zijn afgestemd op de Miele koffiemachines.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Diverse afmetingen en bedieningsvormen

Voor welke ontwerplijn hebt u een voorkeur?

Wilt u genieten van het aroma van vers gemalen koffie? Wilt u zelf bepalen wat uw favoriete soorten zijn uit alle soorten koffiebonen die er wereldwijd zijn? Dan zijn de Miele vrijstaande koffiemachines CM5, CM6 en CM7 precies wat u zoekt.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • 1.Patent: EP 2705783 B1, US 201400060338 A1
    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.