• Gratis bezorging vanaf 50 €

Wand- en eilanddampkappen

Wand- of eilanddampkappen van Miele fascineren door hun opvallende lijnvoering en perfecte afwerking. De klassieke wanddampkap is verkrijgbaar in een puristische roestvrijstalen look of als moderne variant met veel glas en een schuingeplaatst scherm. Een eilandvariant is het aantrekkelijke designhoogtepunt middenin uw keuken en trekt de aandacht van al uw gasten.

Wand- en eilanddampkappen

De juiste blikvanger in uw keuken

Miele levert twee dampkappen binnen deze serie: deze Miele-dampkappen fascineren door hun markante belijning en perfecte afwerking. Of u nu voor een wand- of een eilanddampkap kiest, de dampkappen van Miele zijn altijd een blikvanger in uw keuken.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afmetingen

Hoe breed moet een dampkap zijn?

Hoe breed moet een dampkap zijn? Dat is in de eerste plaats afhankelijk van de breedte van uw kookplaat en natuurlijk van de ruimte in uw keuken. Houd er rekening mee dat de dampkap iets breder moet zijn dan uw kookplaat. Alleen dan kan de kap de opstijgende damp en kookgeurtjes opvangen en optimaal werken. Als er niet genoeg ruimte is, dan moet de kap minstens zo breed zijn als de kookplaat eronder.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Bereidingssystemen

In elke ruimte de passende uitvoering

Met intelligente techniek zorgt Miele voor een optimaal binnenklimaat, in elke keuken.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afzuigkappen van Miele in beweging

Voor elke werksituatie de juiste positie

Optimale ergonomie, uiterst efficiënte luchtafzuiging en superieure integratie in de keukenomgeving – dat is Miele-techniek die fascineert.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Ventilatietechniek

Deskundig in ventilatietechniek

Het optimaal functioneren van uw dampkap wordt in hoge mate bepaald door goede luchtafvoervoorzieningen. Bovendien is door nieuwe richtlijnen en wetten die wereldwijd gelden een voortdurende verdere ontwikkeling van afzuigtechniek voor huishoudelijke toepassingen noodzakelijk. Miele heeft voor elke klant een dampkap en alle bijbehorende afzuigtechniek voor een optimale werking van het apparaat.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina