• Gratis bezorging vanaf 30 €

Was-droogcombinaties

Met maar één toestel wassen en drogen: was- en droogcombinaties zijn de perfecte oplossing wanneer u maar weinig ruimte hebt of wanneer u voornamelijk kleine hoeveelheden wast. In dit geval wordt het grote voordeel van de was- en droogcombinatie onverslaanbaar: kleinere wasladingen worden in één doorgang gewassen en gedroogd. En dat bespaart tijd.

De was-droogautomaten

Wassen en drogen in één toestel

Wasmachine en droogkast, of toch liever een was-droogcombinatie – voor beide biedt Miele hoogwaardige en innovatieve oplossingen. De was-droogcombinatie is uitstekend geschikt voor kleinere hoeveelheden wasgoed of wanneer er niet genoeg ruimte is om twee toestellen te plaatsen. Bovendien kan hij kleinere hoeveelheden wasgoed als geen ander in één beurt wassen en drogen. Dat bespaart tijd.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

PerfectCare-technologie 

Behoedzame wasbehandeling op punt

U houdt van uw kledij? Onze Miele PerfectCare-technologie legt uw wasgoed in de watten. Uw kledij wordt daardoor optimaal gespaard, zowel tijdens het wassen als het drogen, en zo beleeft u langer plezier aan uw favoriete kledij.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.