Miele Generation 7000

Technologie die zo intuïtief is, dat ware creativiteit zich kan ontplooien.
Dat is kwaliteit die haar tijd vooruit is.

De nieuwe producten zijn de meest revolutionaire innovaties die wij ooit hebben ontwikkeld. Stel u een oven voor die zonder hitte kan garen, of inbouwtoestellen in de keuken die u herkennen en met u communiceren: slimme technologieën die op een innovatieve manier met elkaar worden verbonden.

“Gaar zonder problemen de verschillende ingrediënten met elkaar om ze tegelijkertijd te kunnen serveren.”

Gaggan Anand, beste restaurant van Azië 2015–2018

Dialog ovens

  

Een wereldprimeur voor de keuken. De revolutionaire technologie van de Dialog oven maakt het mogelijk te koken en gerechten te bereiden die u tot dusver alleen in uw dromen kon maken.

 

M Chef-technologie

Kook met ongekende vrijheid

De M Chef-technologie van de Dialog oven gebruikt elektromagnetische golven, gemeten in Gourmet Units waarmee u uw eten nauwkeuriger kunt bereiden dan ooit tevoren.

Experimenteer met verrassende combinaties

Het onmogelijke mogelijk maken

De mogelijkheden zijn eindeloos: gaar vis in ijs zonder het ijs te laten smelten. Bereid kalfsvlees in een jasje van bijenwas, terwijl de was in model blijft. Of gaar zalmfilet aan één kant door, terwijl de andere kant rauw blijft: voor de perfecte sashimi.

Combi-stoomoven

  

Met de geraffineerde combinatie van een hightech oven en stoomoven kunt u stomen, grillen of bakken en dat altijd met een perfect resultaat.

 

Minder tijd besteden aan schoonmaken

HydroClean

Met de innovatieve zelfreinigingsfunctie behoort het vervelende schoonmaken tot het verleden en glanst de oven als de eerste dag, zodat u zich volledig kunt concentreren op het perfectioneren van uw kookkunsten.

Waardevolle voedingsstoffen behouden

DualSteam

Dankzij de DualSteam-technologie kunt u meer voedingsstoffen, vitaminen en aroma behouden. De exacte temperatuurregeling maakt de combi-stoomoven ook perfect geschikt voor sous-videbereidingen.

Oven

  

De innovatieve technologie en de geïntegreerde functies van deze oven zorgen tijdens het koken voor precisie en ongedwongenheid op een volledig nieuw niveau.

 

FoodView

Verlies uw creatie niet uit het oog – waar u ook bent

Als functie voorziet de geïntegreerde camera u elke minuut van beelden met een hoge resolutie. Zo kunt u de bereiding op elk moment op uw smartphone of via Amazon Show (voor zover beschikbaar) volgen.

Innovatie TasteControl

Te gaar eten is verleden tijd

Met onze TasteControl-technologie behoort te gaar eten tot het verleden. Na een tijdgestuurde bereidingstijd koelt de ovenruimte meteen af voor een perfecte bereiding van elke maaltijd. Gebruik VoiceControl en open de deur van de oven met Amazon Echo (voor zover beschikbaar).

Inductiekookplaten

  

Met bliksemsnelle temperatuurinstellingen, een intelligente panherkenning en warmteregeling biedt deze intuïtieve inductiekookplaat u een optimale culinaire werkplek, waar u uw creativiteit volledig kunt ontplooien.

 

Innovatieve flexibiliteit

Intelligente panherkenning

Dankzij de intelligente panherkenning merkt de kookplaat wanneer een pan verschuift en volgt deze met de per pan ingestelde temperatuur.

Volledige inductie

Volledige bewegingsvrijheid

Beweeg uw pannen vrij over de kookplaat dankzij FullSurface inductie.

TwoInOne-combinatie bestaande uit inductiekookplaat en dampafvoer

  

De nieuwe Miele TwoInOne verplaatst de dampafvoer naar onderen. Uw woonkamer blijft aangenaam vrij van geurtjes, terwijl u gepassioneerd aan het koken bent.

 

PowerFlex XL

Kracht ontmoet nieuwe mogelijkheden

Maximale snelheid tijdens het verwarmen met PowerFlex XL. Met grote, flexibele kookzones die groot genoeg zijn voor 4 potten of pannen.

Unieke dampafvoer

Snel op maximaal vermogen. Snel gecontroleerd.

De nieuwe Miele TwoInOne is onze krachtigste inductiekookplaat met dampafvoer.

Koeltoestellen

   

De K7000-koeltoestellen bewaren ingrediënten net zo vers als ze uit de natuur komen. Het is simpel: koken begint met koelen.

 

Behoud de smaak van de natuur

PerfectFresh Active

Met een zeer fijne waternevel houdt PerfectFresh Active uw voedingsmiddelen tot 5 keer langer vers en knapperig.

Koelinnovatie

DynaCool

Het perfecte klimaat op elk koelniveau: de functie DynaCool zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele binnenruimte.

Ontdek al onze inbouwtoestellen bij uw Miele verdeler.

Zoek een verdeler

          

          

Als kunde en visie samenkomen met de perfecte tools

Maak kennis met vijf meesters binnen hun vakgebied, die hun creativiteit dankzij revolutionaire technologie naar een hoger niveau hebben getild. Ontdek de creaties van vier topkoks en een internationaal gerenommeerde bloemenkunstenaar, die door vier verschillende landschappen werden geïnspireerd.

 

Onze topkoks en kunstenaars

Dalad Kambhu

Internationaal bekend dankzij haar culinaire kunstwerken. Geboren in Texas, opgegroeid in Thailand en nu eigenaresse van restaurants in New York en Berlijn: Dalad Kambhu is een chef-kok met een Michelinster en een unieke kookstijl. Ze vertelt ons hoe Miele TwoInOne haar hielp bij de ontplooiing van haar creativiteit.

Azuma Makoto

Deze gerenommeerde Japanse kunstenaar inspireerde onze chef-koks tot ongekende creativiteit.

Helena Rizzo

Deze ongelooflijk getalenteerde chef-kok uit Brazilië heeft bij elk ingrediënt dat ze tegenkomt een verhaal.

Kyle Connaughton

De kok met 3 Michelinsterren gaat in elk opzicht voor de perfectie van zijn ingrediënten: van hun herkomst tot en met de presentatie op het bord.

Naar begin pagina