High Quality Washers and Dryers

Zuinig & ecologisch wassen en drogen, keer op keer

Miele wasmachines en droogkasten zijn uitermate ecologisch en verbruiken alleen de hoeveelheid water en elektriciteit die nodig is voor een perfect resultaat.

De exclusieve honingraattrommel van Miele heeft een ijzersterk glad oppervlak en zorgt ervoor dat uw wasgoed was na was zorgvuldig wordt beschermd.

Al onze toestellen zijn uitvoerig getest om het equivalent van 20 jaar gebruik mee te gaan voor een gegarandeerd lage ecologische voetafdruk.

Ontdek op deze pagina welke kostefficiënte was- en droogoplossing wij u bieden.

Wifi Connect Washers and Dryers

125 jaar modellen met de beste energielabels

Onze allernieuwste wasmachines, de 125 Editions en Gala Editions, hebben allemaal energielabel A, A-10% of A-20%. Ze zijn speciaal voor een zuinig water- en energieverbruik ontwikkeld. Daarmee profiteert u van perfecte energie- en wasefficiëntie met uitstekende wasresultaten en korte programmaduren.

TwinDos lessives

Zuinig wassen in slechts 49 minuten

PowerWash

Powerwash is een innovatieve technologie die de hoogste reinigingsprestaties biedt. En dit alles in slechts 49 minuten. Alle wasmachines met PowerWash behalen de hoogste energie-efficiëntieklasse A en bereiken ook bij kleine beladingen zuinige verbruikswaarden. Dit is mogelijk dankzij de Spin&Spray-technologie.

Good Housekeeping Seal

Strijken is bijna overbodig

SteamCare

SteamCare maakt het wassen makkelijker en sneller. Met het programma Opfrissen verwijdert u zonder problemen geurtjes uit textiel dat kort is gedragen - zonder het te wassen. Dankzij de optie Voorstrijken met stoom wordt uw was in de machine gladgestreken - dit scheelt tot 50% strijkwerk. Zo wint u tijd en geld!

Laundry Capacity Representation

Energie efficiënt gebruiken dankzij geconnecteerde toestellen

Connectivity

Dankzij Connectivity kunt u uw toestel eenvoudig integreren in de meest courante Smart Home installaties (bv Alexa of Smappee). Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat uw toestel automatisch start wanneer uw zonnepanelen het meeste energie opleveren. U ontvangt ook tips en tricks voor een meer ecologisch gebruik van uw toestel.

Sèche linge pompe à chaleur Miele

Automatische wasmiddeldosering

TwinDos

Slim gebruik van water, wasmiddel en energie. De Miele Twindos voegt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Zo gebruikt u altijd precies genoeg en nooit te veel. U bespaart hierdoor tijd en tot wel 30% wasmiddel. Dat is niet enkel beter voor uw was, maar ook efficiënt en zuinig.

M Touch display control

Zacht voor je energiefactuur, én je kledij

EcoDry

De Miele droogkasten met EcoDry en de onderhoudsvrije warmtewisselaar houden het energieverbruik laag en de droogtijden kort. Miele droogkasten zijn getest voor een levensduur tot wel 20 jaar. Want een lange levensduur is pas echte duurzaamheid. 

Miele Quality Washers and Dryers

Betaal met uw ecocheques in onze Miele Experience Centers

Ecocheques optimaal benutten?
Ga langs in uw Miele Experience Center en ontdek een ruim aanbod aan energievriendelijke Miele-toestellen!

 

Ontdek ook dit

  

Duurzaamheid

Onze planeet maakt op dit moment ingrijpende veranderingen door. Veranderingen waarvan wij de gevolgen nu pas merken. We zijn allemaal verantwoordelijk voor een betere en duurzamere toekomst, van de grootste multinational tot en met het kleinste huishouden. “Immer Besser” staat voor onze overtuiging om bij alles wat we doen elke keer beter te worden.

125 weken verlengde garantie

Op alle 125 Gala Edition toestellen ontvangt u een extra garantie van 125 weken, bovenop de twee jaar fabrieksgarantie. Daarmee profiteert u van snelle reparaties, snel onderhoud en een snelle vervanging – direct door Miele.   

Naar begin pagina