High Quality Washers and Dryers

Zuinig & ecologisch wassen en drogen, keer op keer

Miele wasmachines en droogkasten zijn uitermate ecologisch en verbruiken alleen de hoeveelheid water en elektriciteit die nodig is voor een perfect resultaat.

De exclusieve honingraattrommel van Miele heeft een ijzersterk glad oppervlak en zorgt ervoor dat uw wasgoed was na was zorgvuldig wordt beschermd.

Al onze toestellen zijn uitvoerig getest om het equivalent van 20 jaar gebruik mee te gaan voor een gegarandeerd lage ecologische voetafdruk.

Ontdek op deze pagina welke kostefficiënte was- en droogoplossing wij jou bieden.

TwinDos lessives

Zuinig wassen in slechts 49 minuten

PowerWash

Powerwash is een innovatieve technologie die de hoogste reinigingsprestaties biedt. En dit alles in slechts 49 minuten. Alle wasmachines met PowerWash behalen de hoogste energie-efficiëntieklasse A en bereiken ook bij kleine beladingen zuinige verbruikswaarden. Dit is mogelijk dankzij de Spin&Spray-technologie.

Sèche linge pompe à chaleur Miele

Automatische wasmiddeldosering

TwinDos

Slim gebruik van water, wasmiddel en energie. De Miele Twindos voegt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Zo gebruik je altijd precies genoeg en nooit te veel. U bespaart hierdoor wel tij en tot wel 30% wasmiddel. Dat is niet enkel beter voor je was, maar ook efficiënt en zuinig.

M Touch display control

Zacht voor je energiefactuur, én je kledij

EcoDry

De Miele droogkasten met EcoDry en de onderhoudsvrije warmtewisselaar houden het energieverbruik laag en de droogtijden kort. Miele droogkasten zijn getest voor een levensduur tot wel 20 jaar. Want een lange levensduur is pas echte duurzaamheid. 

Wifi Connect Washers and Dryers

Tot 300 euro terugbetaald bij aankoop van een geselecteerde wasmachine of droogkast

Koop een Miele wasmachine of droogkast uit de selectie tussen 1 april en 14 mei 2023 en wij betalen tot 300 euro terug.  

Alles over deze cashback
Miele Quality Washers and Dryers

Kwaliteit die haar tijd vooruit is

Al meer dan 120 jaar ontwikkelt Miele innovatieve en bijzonder duurzame toestellen. Dit resulteert in producten die het leven eenvoudiger voor u maken, met uitstekende kwaliteit en goede prestaties zonder compromissen bij de duurzaamheid.

Ontdek ook dit

  

UltraPhase wasmiddel

  

Tips & tricks om energiezuinig te wassen

  

Naar begin pagina