Overzicht van alle productvoordelen - Vacuümlades

Highlights

Vacumeren 

Langer houdbaar en perfect voorbereid 

Ideale omstandigheden: vacumeer uw levensmiddelen voor bevoorraden, portioneren, marineren en hersluiten. 

Meer informatie over 'Vacumeren '

    Voorbereiding sous-vide 

    Optimaal voorbereid

    Perfect voor sous-vide koken: smaak en voedingsstoffen van de gevacumeerde levensmiddelen blijven behouden. 

    Alle producten met 'Voorbereiding sous-vide ' weergeven Meer informatie over 'Voorbereiding sous-vide '
    Exclusief bei Miele

    SensorTouch-bediening 

    Intuïtief en gereduceerd 

    Elegant en makkelijk in gebruik: via een gebiedsgebonden Touchpanel bedient u comfortabel met moderne techniek. 

    Meer informatie over 'SensorTouch-bediening '

    Push2open

    Een aanraking volstaat 

    Open in een handomdraai: zachte druk op de lade volstaat.

    Meer informatie over 'Push2open'

    Groot bruikbaar oppervlak 

    Voor elke grootte genoeg plek 

    Voor grote en kleine hoeveelheden: de vacumeerlade is geschikt voor vacuümzakken tot maximaal 250 x 350 mm. 

    Meer informatie over 'Groot bruikbaar oppervlak '

    Drie vacumeerstanden 

    Passend bij elke toepassing 

    Individueel instellen: u kunt bij het vacumeren kiezen tussen drie standen, passend bij ieder levensmiddel.

    Meer informatie over 'Drie vacumeerstanden '

    Bedieningsgemak

    Voorbereiding sous-vide 

    Optimaal voorbereid

    Perfect voor sous-vide koken: smaak en voedingsstoffen van de gevacumeerde levensmiddelen blijven behouden. 

    Alle producten met 'Voorbereiding sous-vide ' weergeven Meer informatie over 'Voorbereiding sous-vide '
    Exclusief bei Miele

    SensorTouch-bediening 

    Intuïtief en gereduceerd 

    Elegant en makkelijk in gebruik: via een gebiedsgebonden Touchpanel bedient u comfortabel met moderne techniek. 

    Meer informatie over 'SensorTouch-bediening '

    Push2open

    Een aanraking volstaat 

    Open in een handomdraai: zachte druk op de lade volstaat.

    Meer informatie over 'Push2open'

    Vele gebruiksmogelijkheden 

    Diverse mogelijkheden 

    Met onze vacumeerlade kunt u levensmiddelen portioneren, bevoorraden en nog veel meer. 

    Meer informatie over 'Vele gebruiksmogelijkheden '

    Volledig uittrekbaar 

    Praktisch en ergonomisch 

    Laat niets te wensen over: onze culinaire lades bieden u een veelvoud aan toepassingsmogelijkheden. 

    Meer informatie over 'Volledig uittrekbaar '

    Herbruikbare vacumeerbakjes 

    Lange gebruiksduur 

    Het duurzame alternatief: in tegenstelling tot vacuümzakken kunt u de vacumeerbakjes van Miele opnieuw gebruiken. 

    Meer informatie over 'Herbruikbare vacumeerbakjes '

    Groot bruikbaar oppervlak 

    Voor elke grootte genoeg plek 

    Voor grote en kleine hoeveelheden: de vacumeerlade is geschikt voor vacuümzakken tot maximaal 250 x 350 mm. 

    Meer informatie over 'Groot bruikbaar oppervlak '

    Diverse gebruiksmogelijkheden

    Langere houdbaarheid 

    Langere houdbaarheid 

    Perfect bewaren: vacumeer uw verse ingrediënten en ze blijven duidelijk langer houdbaar en vers. 

    Marineren 

    Maximale smaak 

    Intensiveer uw smaakbeleving door uw verse ingrediënten met marinades en kruiden te vacumeren.

    Porties maken 

    De juiste hoeveelheid 

    Of veel of weinig: maak individuele porties van de levensmiddelen voor het bevoorraden of sous-vide bereiden. 

    Vacumeren in een bakje 

    Altijd onbeschadigd 

    Houdbaar maken in een bakje: gevoelige verse ingrediënten zoals vruchten of kruiden worden niet beschadigd. 

    Opnieuw afsluiten 

    Vers – ook als u het de tweede keer openmaakt 

    Om er langer van te genieten: sluit aangebroken verpakkingen voorzichtig en veilig af.

    Afsluiten van glazen 

    Goed afgesloten 

    Veilig en vers bewaard: pesto, babyvoeding en nog veel meer kunnen in het glas worden gevacumeerd.

    Vacumeren van vloeistoffen 

    Veilig bewaard

    Ruimtebesparend en veilig verpakt: ook vloeistoffen kunt u zonder problemen in een kunststof zak vacumeren.

    Genot

    Vacumeren 

    Langer houdbaar en perfect voorbereid 

    Ideale omstandigheden: vacumeer uw levensmiddelen voor bevoorraden, portioneren, marineren en hersluiten. 

    Meer informatie over 'Vacumeren '

    Drie vacumeerstanden 

    Passend bij elke toepassing 

    Individueel instellen: u kunt bij het vacumeren kiezen tussen drie standen, passend bij ieder levensmiddel.

    Meer informatie over 'Drie vacumeerstanden '

    Veiligheid

    Voor voedingsmiddelen geschikte vacumeerzakken 

    Speciaal voor levensmiddelen 

    Veilig verpakt: Miele-vacuümzakken zijn temperatuurbestendig, luchtdicht en smaakneutraal. 

    Meer informatie over 'Voor voedingsmiddelen geschikte vacumeerzakken '
    Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld

    Wetenswaardigheden over de vacuümlade van Miele

    De veelzijdige vacumeerlade

    Bewaar de goede smaak

    De nieuwe vacumeerlade van Miele biedt u een rijke hoeveelheid aan toepassingen: u behoudt de kwaliteit van uw eten, maakt het langer houdbaar of bereidt het voor op sous-vide bereiden. Dit gaat eenvoudig en hygiënisch door het verpakken in folie, het wegzuigen van lucht en het aansluitend luchtdicht sluiten. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig restjes vacumeren en aansluitend invriezen – voedingsstoffen, smaak en vitaminen blijven veel langer behouden dan bij conventioneel invriezen. Daarnaast bespaart u veel plek in uw vriezer. Ook vloeistoffen zoals bijvoorbeeld soepen kunnen zonder problemen worden gevacumeerd. Bovendien bereidt u levensmiddelen zo optimaal voor op de sous-videbereiding. Portioneren, bevoorraden en voorbereiden voor probleemloos koken – dit alles met slechts één toestel.

    Meer informatie over 'De veelzijdige vacumeerlade'
    Sous-vide – behoedzaam koken in een vacuüm

    Zacht gegaard voor ultiem genot

    “Sous-vide” komt uit het Frans en betekent: bereiden “onder vacuüm”. Bij deze methode bereidt u uw gerechten in een vacuümzak op constante, lage temperaturen in de stoomoven. Deze behoedzame bereidingswijze is zeker aan te raden voor het klaarmaken van vlees, vis, groenten en fruit, want de belangrijke voedingsstoffen blijven dankzij de geringe warmte behouden. Door de lage temperaturen zijn de bereidingstijden echter langer dan bij conventioneel stomen.

    Meer informatie over 'Sous-vide – behoedzaam koken in een vacuüm'

    Accessoires en reinigingsproducten