• Gratis bezorging vanaf 30 €

Vacuümlades

Perfecte bediening voor het bewaren van levensmiddelen of de voorbereiding voor heerlijk sous-vide garen. De nieuwe vacumeerlade overtuigt door zijn vele toepassingsmogelijkheden. Wat is er nou mooier dan moeiteloos gerechten op tafel te zetten, die alles hebben wat door de foto in het kookboek wordt beloofd.

De veelzijdige vacumeerlade

Bewaar de goede smaak

De nieuwe vacumeerlade van Miele biedt u een rijke hoeveelheid aan toepassingen : u behoudt de kwaliteit van uw eten, maakt het langer houdbaar of bereidt het voor op sous-vide bereiden. Dit gaat eenvoudig en hygiënisch door het verpakken in folie, het wegzuigen van lucht en het aansluitend luchtdicht sluiten. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig restjes vacumeren en aansluitend invriezen – voedingsstoffen, smaak en vitaminen blijven veel langer behouden dan bij conventioneel invriezen. Daarnaast bespaart u veel plek in uw vriezer. Ook vloeistoffen zoals bijvoorbeeld soepen kunnen zonder problemen worden gevacumeerd. Portioneren, bevoorraden en voorbereiden voor probleemloos koken – dit alles met slechts één toestel.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Sous-vide – behoedzaam koken in een vacuüm

Zacht gegaard voor ultiem genot

“Sous-vide” komt uit het Frans en betekent : bereiden “onder vacuüm”. Bij deze methode bereidt u uw gerechten in een vacuümzak op constante, lage temperaturen in de stoomoven. Deze behoedzame bereidingswijze is zeker aan te raden voor het klaarmaken van vlees, vis, groenten en fruit, want de belangrijke voedingsstoffen blijven dankzij de geringe warmte en de langere bereidingstijd beter behouden.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Kleuren 

Perfect design voor elke smaak

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina