Dat is kwaliteit die haar tijd vooruit is.

Zodat u langer plezier heeft van uw kleding.

Goed voor het wasgoed en het milieu.

Onze toestellen combineren een laag energie- en waterverbruik met het optimale gebruik van wasmiddel. Daarom staat Miele voor de perfecte en tegelijkertijd milieuvriendelijke verzorging van uw kleding. Dit is het wassen van nu – grondig en milieuvriendelijk.

A Miele washing machine surrouned by splashes of water

Kwaliteit die haar tijd vooruit is.

Al meer dan 120 jaar ontwikkelt Miele innovatieve en bijzonder duurzame toestellen. Dit resulteert in producten die het leven eenvoudiger voor u maken, met uitstekende kwaliteit en goede prestaties zonder compromissen bij de duurzaamheid.

Wasmachines met TwinDos®

Automatische wasmiddeldosering

Miele wasmachines met TwinDos® weten precies hoeveel wasmiddel uw wasgoed nodig heeft. Zo kunt u aan belangrijkere dingen denken. Het Miele TwinDos®-systeem doseert het 2-fasen-wasmiddel specifiek voor elke individuele wasbeurt. U bespaart hierdoor tijd en tot wel 30%* wasmiddel. Voor eenvoudig en duurzaam wassen.
* In vergelijking met handmatige dosering

 

Wasmachines met TwinDos® ontdekken

Maak kennis met TwinDos®

A woman buttoning up a white shirt

Het beste systeem voor vloeibare wasmiddelen op de markt*

De juiste wasmiddeldosering garandeert dat bont en wit wasgoed perfect schoon wordt. Samen met de Miele SoftCare-trommel wordt uw wasgoed optimaal beschermd, zodat u er langer plezier van heeft.

* Het uitstekende wasresultaat is met betrekking tot vlekverwijdering, witheidsgraad, antivergrijzing en doseernauwkeurigheid bevestigd. Getest en bevestigd door het Hohenstein-instituut in Duitsland.

Ultraphase detergents on display

UltraPhase: een maatwerksysteem

Geef wasbehandeling een nieuwe betekenis – met UltraPhase 1 en 2, de perfecte mix van vloeibare wasmiddelen die exclusief voor Miele is ontwikkeld. UltraPhase 1 garandeert dat bont en wit wasgoed perfect schoon wordt. Met UltraPhase 2 wordt het bleekmiddel op het optimale tijdstip toegevoegd aan het wasproces om ook hardnekkige vlekken volledig te verwijderen.

UltraPhase-wasmiddel ontdekken

Droogkasten met EcoDry

Duurzaam drogen

De Miele droogkasten met EcoDry en de onderhoudsvrije warmtewisselaar houden het energieverbruik laag en de droogtijden kort. Miele droogkasten zijn getest voor een levensduur tot wel 20 jaar*. Want een lange levensduur is pas echte duurzaamheid.

* Tijdens de ontwikkelfase van de droogkastserie T1 heeft Miele de modellen en kerncomponenten met 5 000 droogcycli (= 5 droogcycli per week gedurende 50 weken) in diverse
programma's getest. Meer: miele.de/20Jahre

 

Droogkasten met EcoDry ontdekken

Maak kennis met EcoDry

Fabric inside of the honeycomb drum of a Miele dryer

Speciale zorg voor uw kleding bij elke droogbeurt.

Door de honingraatstructuur van de Miele SoftCare-trommel wordt het wasgoed behoedzamer en gelijkmatiger gedroogd. Dat beschermt vezels en weefsels, zodat u langer plezier heeft van uw kleding.

Producten ontdekken

UltraPhase-wasmiddel

Accessoires

Naar begin pagina