• Gratis bezorging vanaf 50 €

Ovens

Miele-ovens worden onafhankelijk van een kookplaat geïnstalleerd en kunnen daardoor variabel worden geplaatst, bijvoorbeeld op ooghoogte voor maximaal bedieningscomfort.

Uitvoeringen

Op ooghoogte of onder de kookplaat

De vormgeving van uw keuken gaat altijd volgens uw persoonlijke wensen en behoeften. Miele ondersteunt u hierbij en biedt u een veelvoud aan inbouwfornuizen en -ovens. Ovens kunt u zelfstandig plaatsen, bijvoorbeeld ook op ooghoogte. Fornuizen worden steeds gecombineerd met een kookplaat, en dus altijd onder een werkblad ingebouwd. Aan u de keus – kies de uitvoering die het beste bij u en uw persoonlijke levensstijl past.

Naar de producten

Nismaten en diverse afmetingen

Diverse afmetingen bij Miele

Iedere keuken heeft een passende uitrusting nodig: bij ons vindt u de perfecte maat voor elke nis en elke uitdaging. Kookt u graag voor de hele familie en al uw vrienden? Ook voor grote passies bieden wij u ovens met genoeg ruimte.

Naar de producten

Reinigingssystemen

De schoonmaak? Niet moeilijk met Miele.

U hebt genoten van het eten, de schoonmaak hoort een net zo positieve ervaring voor u te zijn. Miele biedt u twee verschillende mogelijkheden om de reiniging zo eenvoudig mogelijk vorm te geven: onze fornuizen en ovens beschikken over een met PerfectClean afgewerkte ovenruimte of over de comfortabele pyrolyse-zelfreinigingsfunctie.

Naar de producten

Generatie 7000 

De inspiratie van intuïtieve techniek 

Naar de producten

Design 

Goede smaak begint bij het design 

Naar de producten

Kleuren 

Perfect design voor elke smaak

Naar de producten

Flexibiliteit 

Voor elke smaak 

Naar de producten

MotionReact 

Reageert op benadering 

Naar de producten

Bedieningssystemen

Ongelooflijk eenvoudig

Naar de producten

Miele 

Gewoon magie 

Naar de producten
    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina