• Gratis bezorging vanaf 30 €

Geïntegreerde vaatwassers

Het front kan worden voorzien van het frontdecor van het keukenblok (met uitzondering van het bedieningspaneel) voor een volledig uniform keukenontwerp. De benodigde nisbreedte is 60 cm.

Gebruiksveiligheid

Conform machinerichtlijn

De machinerichtlijn (2006/42/EG) definieert uitgebreide veiligheidsvoorschriften voor commerciële toestellen. Deze zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat het bedienend personeel volledig beschermd is in hun dagelijkse werkzaamheden. Alle toestellen van Miele Professional voldoen volledig aan de eisen van deze belangrijke richtlijn.

Naar de producten

Robuust en duurzaam

Kwaliteit waarop men vertrouwen kan

Een veeleisende werkdag vraagt om producten die altijd voor 100% betrouwbaar zijn. Om deze betrouwbaarheid te garanderen, worden alle toestellen van Miele Professional onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstests en een uiterst grondige eindcontrole.

Naar de producten

Hygiëne tot op zeer hoog niveau

Vaatwassers met verswaterspoelsysteem

Vaatwassers met een verswaterspoelsysteem vernieuwen na elke spoelfase het water. Aansluitend wordt grondig nagespoeld met een op het vaatwerk aangepaste temperatuur. Deze werkwijze zorgt voor perfecte reinigingsresultaten en een zeer hoge hygiënische standaard, die aanzienlijk hoger ligt dan wordt geëist van commerciële afwasmachines. Daarbij zijn de vaatwassers met verswaterspoelsystemen van Miele Professional door het zuinige waterverbruik zeer economisch. Bij tot 40 spoelgangen per dag is een vaatwasser met verswaterspoelsysteem zuiniger dan een vaatwasser met tankspoelsysteem.

Naar de producten
    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina