Jouw keuken op z'n best

Van een revolutionaire manier van koken tot een perfecte kop koffie. Je vindt de kwaliteit van Miele terug in elke hoek van de keuken. Streef naar perfectie en laat je creativiteit volledig de vrije loop met onze keukentoestellen.

Miele ontzorgt jou in de keuken en maakt het je makkelijk om gezond en lekker te koken, biedt je keukentoestellen die perfect passen in jouw interieur, en inspireert je het hele jaar door met verrassende culinaire workshops en originele recepten.

Ontdek op deze pagina onze keuken-voordelen, het gebruik van ons assortiment keukenapparatuur alsook inspirerende recepten en de verschillende kookworkshops.

Gratis 5 jaar garantie*

Bij aankoop van een nieuwe Miele (stoom)oven, dampkap, kookplaat of lade tussen 15 augustus en 30 september 2023.

* 2 jaar wettelijke garantie + 3 jaar extra garantie

Stoomkoken

Koken met stoom wordt de nieuwe standaard. Ontdek de voordelen van stoomkoken en de kracht van onze nieuwe combi-stoomovens.

Kookplaten

Miele heeft een kookplaat voor elke stijl van keuken. Inductie of gas, met geïntegreerde dampkap of flexibele kookzone. Wij hebben de oplossing voor al uw noden in de keuken.

Combi-stoomoven op z’n best: DGC Pro

De nieuwste Miele combi-stoomoven is optimaal in bereiding, onderhoud én gebruiksgemak. Dankzij de verbluffende HydroClean-functie reinigt hij zichzelf. Alle Pro-modellen kunnen bovendien worden voorzien van een vaste wateraanvoer en -afvoer. Naar de watertank hoef je niet meer om te kijken.

Er is een Miele vaatwasser voor iedereen

Miele biedt vaatwassers aan in verschillende uitvoeringen, voor het meeste gebruiksgemak en optimale designharmonie met jouw keuken. Getest op een levensduur van 20 jaar!

Persoonlijk advies over jouw keukentoestellen

In onze vier Miele Experience Centers vind je alle Miele innovaties, de verschillende toestellen en handige accessoires. Je kunt onze toestellen openen, voelen, gebruiken en de Miele kwaliteit ervaren. Wens je toelichting bij één toestel of accessoire? Kom gerust spontaan langs. Onze adviseurs helpen je meteen verder. Voor uitgebreid advies over jouw droomkeuken maak je best een afspraak.

Kies jouw keukentoestellen

Beantwoord onze keuzevragen en ontdek zo welke Miele toestellen het best bij jou passen.

Miele Culinaire workshops

Treed binnen in de wereld van Miele en kies de workshop die het best bij jou past. Laat ons je helpen bij de keuze van het ideale Miele toestel, leer koken met jouw stoomoven of ontdek heerlijke gerechten met een topchef. Welkom in onze Miele Experience Centers.

Naar begin pagina