Jouw keuken op z'n best

Van een revolutionaire manier van koken tot een perfecte kop koffie. Je vindt de kwaliteit van Miele terug in elke hoek van de keuken. Streef naar perfectie en laat je creativiteit volledig de vrije loop met onze keukentoestellen.

Miele ontzorgt jou in de keuken en maakt het je makkelijk om gezond en lekker te koken, biedt je keukentoestellen die perfect passen in jouw interieur, en inspireert je het hele jaar door met verrassende culinaire workshops en originele recepten.

Ontdek op deze pagina onze keuken-voordelen, het gebruik van ons assortiment keukenapparatuur alsook inspirerende recepten en de verschillende kookworkshops.

Keukenaccessoires

Koken in een mooie Miele-keuken wordt pas echt leuk met de juiste ovenaccessoires. Een pizzasteen en een gourmetplaat, een nieuwe bakvorm of een grillplaat? Koop ze nu heel de maand oktober met exclusieve kortingen. 

Stoomkoken

Koken met stoom wordt de nieuwe standaard. Ontdek de voordelen van stoomkoken en de kracht van onze nieuwe combi-stoomovens.

Kookplaten

Miele heeft een kookplaat voor elke stijl van keuken. Inductie of gas, met geïntegreerde dampkap of flexibele kookzone. Wij hebben de oplossing voor al uw noden in de keuken.

De lekkerste jus met de Miele-ovenplaten

Wie dacht dat je lekkere vleesjus enkel kan verkrijgen in een pan, heeft het mis. De (combi-stoom)ovens van Miele zijn tot hetzelfde instaat dankzij zijn handige accessoires. Door een grillplaat of -rooster in een bakplaat te hangen, vang je alle heerlijke sappen van vlees, vis of groenten op in de bakplaat eronder. Op die manier kan je een heerlijke saus bereiden bij je gerecht zonder veel moeite. Koop ze nu aan mooie voordeelprijzen. 

Aan de slag met Miele’s ovenaccessoires

Krokante frietjes uit de oven? Of een sausje met het vocht van je gebraad? Dat kan allemaal met de accessoires van de Miele (combi-stoom)ovens. Extra ovenaccessoires zijn allesbehalve overbodig om je gerechten naar een hoger level te tillen. Wij bundelden speciaal voor u de leukste recepten met behulp van de Miele-ovenaccessoires.

Persoonlijk advies over jouw keukentoestellen

In onze vier Miele Experience Centers vind je alle Miele innovaties, de verschillende toestellen en handige accessoires. Je kunt onze toestellen openen, voelen, gebruiken en de Miele kwaliteit ervaren. Wens je toelichting bij één toestel of accessoire? Kom gerust spontaan langs. Onze adviseurs helpen je meteen verder. Voor uitgebreid advies over jouw droomkeuken maak je best een afspraak.

Kies jouw keukentoestellen

Beantwoord onze keuzevragen en ontdek zo welke Miele toestellen het best bij jou passen.

Miele Culinaire workshops

Treed binnen in de wereld van Miele en kies de workshop die het best bij jou past. Laat ons je helpen bij de keuze van het ideale Miele toestel, leer koken met jouw stoomoven of ontdek heerlijke gerechten met een topchef. Welkom in onze Miele Experience Centers.