Stoomkoken

Behoud de voedingswaarden van je ingrediënten met stoomkoken en maak het jezelf makkelijk. Met de Miele (combi)stoomoven  kook je makkelijk, snel en duurzaam. 

Ontdek op deze pagina de kracht van onze nieuwe (combi)stoomovens en laat je verrassen door handige tips and tricks over koken met stoom.

Ga aan de slag met stoomkoken met onze beste recepten, kies een passende culinaire workshop en leer meer over de exclusieve acties.

  

Nieuw: DGC Pro, de nieuwe combi-​stoomoven

De nieuwste Miele combi-stoomovenlijn DGC Pro is niet enkel optimaal in bereiding, maar ook in onderhoud en gebruiksgemak. Dankzij de HydroClean-functie reinigt hij zichzelf met water en schuim. Daarnaast kunnen alle Pro-modellen worden voorzien van een vaste wateraanvoer en -afvoer! Het vullen van de watertank is dus niet meer nodig en het condenswater in de ovenruimte wordt automatisch afgevoerd. Jouw garantie voor perfecte resultaten.

Ontdek de kracht van de Miele stoomovens

Koken met stoom tilt jouw bereidingen naar een hoger niveau: intense smaken, heerlijke geuren en dubbel zoveel vitaminen en mineralen. Een stoomoven wordt de standaard in elke keuken.  In combinatie met een microgolf of een gewone oven? Vrijstaand of inbouw? Bekijk hier de mogelijkheden!

  

De combi-​stoomoven, dé num­mer 1 in de keu­ken

Stomen, bakken, braden… de Miele combi-stoomoven kan het allemaal!  Hij biedt alle voordelen van een stoomoven en een gewone oven. Dit leidt tot een gelijke bereidingstijd en een perfect resultaat. Sappig binnenin en krokant langs buiten? Dankzij de functie ‘combinatiegaren’ is het kinderspel!

  

De 10 beste recepten met stoom

Koken met stoom is heel gemakkelijk, maar soms heb je wat inspiratie nodig. Miele verzamelde speciaal voor jou enkele recepten die in 1-2-3 te bereiden zijn met je (combi-)stoomoven.

Laat je inspireren tijdens onze culinaire workshops

Tijdens onze culinaire workshops leer je de kneepjes van het stoomkoken en word je bovendien geïnspireerd door de mogelijkheden van de Miele (combi-)stoomoven. Zo kun je meevolgen bij culinaire demonstraties of zelf aan de slag gaan tijdens een actieve kookworkshop.

De perfecte Miele stoomoven

Ontdek welke stoomoven het meest geschikt is voor jou.

Of kom naar een van onze Miele Experience Centers en laat je persoonlijk adviseren door onze adviseurs.

  

Accessoires voor de (combi-)stoomoven

Door het ruime aanbod aan accessoires biedt de stoomoven veel mogelijkheden in gebruiksgemak: lage of hoge stoomoven-pannen, met gaatjes of zonder graatjes, enzovoort. Zo biedt Miele zelfs bakplaatgeleiders aan die heel gemakkelijk schuiven en vermijden dat je ovenplaat eruit valt.

20 vragen & antwoorden over stoomkoken

Roept ‘koken met stoom’ toch veel vragen op? Wij hebben de meest gestelde vragen én antwoorden speciaal voor jou opgelijst! Toch nog niet alles duidelijk? Stel je vraag dan via cooking@miele.be aan onze specialist! 

Naar begin pagina