• Gratis bezorging vanaf 30 €

Kookplaten

Gas of elektrisch? Volg uw eigen filosofie als het om uw kookplaat gaat. Traditioneel of modern met inductie: al onze kookplaten zijn verkrijgbaar in allerlei maten, waardoor ze altijd een passende oplossing voor een grote of kleine keuken zijn. En u kunt al tijdens het koken genieten van de comfortkenmerken van onze kookplaten, zoals bijvoorbeeld de flexibele kookzone.

Inductiekookplaten

De trendsetter: de inductiekookplaat. U kunt energie niet efficiënter gebruiken. En veiliger kunt u uw kookzone niet maken: als de pan van de inductiekookplaat verwijderd wordt, wordt de energietoevoer stopgezet. De geschikte partner: kookgerei dat geschikt is voor inductiekoken, dat de energie vrijwel zonder verlies geleidt.

Inductiekookplaten met geïntegreerde dampkap

Een nieuw perspectief: met de geïntegreerde dampafvoer is een zichtbare dampkap verleden tijd. De afzuiging bij de kookplaat is de ideale oplossing voor hoge plafonds, schuine daken of kookeilanden. De voordelen van een inductiekookplaat gelden ook hier: minimaal energieverlies en maximale veiligheid. Met pannen die geschikt zijn voor inductiekoken, kunt u volop van deze technologie genieten.

Elektrische kookplaten

Vertrouw op het bekende: elektrische kookplaten zijn de traditionele variant. Verwarmingselementen onder het keramische glas verwarmen de kookzone, te zien door het rode gloeien van de kookzone. De kookplaten kunnen onafhankelijk van de oven worden bediend of via het bedieningspaneel van de oven.

Gaskookplaten

Het moet echt zijn. En authentiek. Koken op gas is niet alleen emotioneel, het is ook een professionele oplossing. De gasvlammen kunnen traploos worden geregeld en bieden direct bij het inschakelen volledig vermogen. En u kunt volop van het koken genieten.

SmartLine

Als aanvulling of vrijstaande oplossing: onze serie SmartLine is als een bouwpakket, waaruit u de modules individueel en flexibel kunt combineren, ook als begeleiding bij een standaard inductiekookplaat. Ook de werkbladdampkap kan vrij worden gecombineerd. Opvallend: het elegante keramische glas met bediening met sensortoetsen. U kunt kiezen uit verschillende verwarmingssoorten.

ProLine

Hoeveel kookplaten wilt u? Wilt u graag een ingebouwde salamander of een friteuse? Met ProLine beantwoordt u deze vragen professioneel... en individueel. Combineer de roestvrijstalen module met de knopbediening geheel naar uw wensen. Elektrisch, inductie of gas: met de verschillende verwarmingswijzen is er altijd een passende oplossing.

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.