• Gratis bezorging vanaf 50 €

Professionele vaatwassers

De vaatwassers van Miele Professional zijn geheel gericht op robuust gebruik gezien de innovatieve industriële techniek en spoelgoedspecifieke programma's. Deze voldoen aan eisen die veel verder gaan dan de eisen die aan huishoudelijk gebruik worden gesteld. Het grote aantal aansluitmogelijkheden en de krachtige verwarmingselementen zorgen voor korte programma's met optimale reinigingsresultaten.

Vrijstaande vaatwassers

De vaatwassers zijn perfect geschikt om vrijstaand te worden geïnstalleerd, onafhankelijk van een aanwezig keukenblok.

Onderbouwvaatwassers

De vaatwassers kunnen voor de perfecte uitstraling heel eenvoudig in een keukenblok onder het werkblad worden geïnstalleerd. Bovendien kan het toestel worden aangepast aan de hoogte van het werkblad indien dit nodig is. De benodigde nisbreedte is 60 cm.

Geïntegreerde vaatwassers

Het front kan worden voorzien van het frontdecor van het keukenblok (met uitzondering van het bedieningspaneel) voor een volledig uniform keukenontwerp. De benodigde nisbreedte is 60 cm.

Volledig geïntegreerde vaatwassers

Het hele front wordt bekleed met het individuele frontdecor van uw keukenblok. Zo kan het toestel perfect worden geïntegreerd in het keukenblok. De benodigde nisbreedte is 60 cm.

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina