• Gratis bezorging vanaf 30 €

Vrijstaande en inbouwstoomovens

De stoomoven is een echte alleskunner en de ideale aanvulling op uw oven en kookplaat. Of u nu een apart bijgerecht of een compleet menu in een kookproces wilt bereiden – het stomen voldoet aan al uw eisen en heeft onbegrensde mogelijkheden.

Stoomoven

De stoomoven staat garant voor het gezond bereiden van gerechten. Garen met behulp van stoom wordt niet voor niets steeds populairder. Door het garen met behulp van stoom worden de gerechten bijzonder smaakhoudend bereid. De hete waterdamp stroomt direct op het gerecht en omsluit het van alle kanten. Het natuurlijke aroma van de producten wordt versterkt, kleur en vitaminen blijven behouden.

Combi-stoomoven

De stoomoven met oven laat niets te wensen over. Als volwaardige stoomoven biedt hij alle voordelen die ook al voor de stoomoven als solo-toestel werden genoemd. Bovendien is het ook een oven die is uitgerust met alle functies van een klassieke oven. Dit leidt tot gelijkmatige garing en tot een perfect resultaat.

Stoomovens met microgolfoven

Met dit toestel is een gezonde en snelle bereiding gegarandeerd. Stomen, koken en verwarmen in één toestel in een nis van 45 cm hoog. Aan de ene kant is het een volwaardige stoomoven, waarmee u verse producten voorzichtig kunt bereiden. Aan de andere kant is dit toestel een volwaardige microgolfoven, waarin u bijvoorbeeld eenvoudig en snel lekkere confituren kunt bereiden.

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina