• Gratis bezorging vanaf 50 €

Combi-stoomovens

De stoomoven met oven laat niets te wensen over. Als volwaardige stoomoven biedt hij alle voordelen die ook al voor de stoomoven als solo-toestel werden genoemd. Bovendien is het ook een oven die is uitgerust met alle functies van een klassieke oven. Dit leidt tot gelijkmatige garing en tot een perfect resultaat.

Combi-koken met Miele

Het 3-in-1-principe voor maximale veelzijdigheid

Laat niets te wensen over : met de combi-stoomoven heeft u een volwaardige stoomoven, een volwaardige oven en een volwaardig combi-toestel in één. Dankzij de DualSteam-technologie worden levensmiddelen behoedzaam en gelijkmatig gestoomd. Bij de functie Combi-koken toont de combi-stoomoven zijn volle vermogen : een combinatie van vochtige en droge hitte, die vooral bij bakken en braden perfecte resultaten creëert. De combi-stoomoven van Miele is bovendien beschikbaar in verschillende maten, het passende toestel voor iedere keuken.

Naar de producten

Uitvoeringen en afmetingen

Comfortabele varianten

Onze Combi-stoomovens zijn beschikbaar in twee verschillende groottes – voor elke keuken het passende toestel. Zo zorgt u in iedere situatie voor intense en gezonde smaken.

Naar de producten

Stomen met Miele

Grenzeloos genot

Haal een multitalent in uw keuken: enkele bijgerechten of volledige menu's in een enkel gaarproces. De Miele-stoomoven maakt het koken makkelijker op elk moment van de dag, volledig individueel naar uw vereisten en wensen. Daarmee biedt het toestel u de perfecte aanvulling op oven en fornuis.

Naar de producten

Generatie 7000 

De inspiratie van intuïtieve techniek 

Naar de producten

Design 

Goede smaak begint bij het design 

Naar de producten

Kleuren 

Perfect design voor elke smaak

Naar de producten

Flexibiliteit 

Voor elke smaak 

Naar de producten

MotionReact 

Reageert op benadering 

Naar de producten

Bedieningssystemen

Ongelooflijk eenvoudig

Naar de producten

Miele 

Gewoon magie 

Naar de producten
    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina