• Gratis bezorging vanaf 50 €

Combi-stoomovens

De stoomoven met oven laat niets te wensen over. Als volwaardige stoomoven biedt hij alle voordelen die ook al voor de stoomoven als solo-toestel werden genoemd. Bovendien is het ook een oven die is uitgerust met alle functies van een klassieke oven. Dit leidt tot gelijkmatige garing en tot een perfect resultaat.

De combi-stoomovens van Miele

Ruimtebesparend en veelzijdig

Bij Miele verdelen we de combi-stoomovens in twee categorieën: de DGC en de DGC Pro.De DGC is het instapmodel in de wereld van combi-stoomovens. Het is een volwaardige oven met een geëmailleerde ovenruimte, die ook over een stoomfunctie beschikt. Zo kunt u veelzijdige en afwisselende gerechten in één toestel bereiden.De DGC Pro biedt daarnaast veel alledaagse en professionele functies. De roestvrijstalen ovenruimte is bijzonder duurzaam en kan dankzij de reinigingsfunctie HydroClean eenvoudig worden onderhouden. Verder kunt u bij de DGC Pro ook van de innovatieve sous-videfunctie profiteren.

Naar de producten

Uitvoeringen en afmetingen

Comfortabele varianten

Onze combi-stoomovens zijn beschikbaar in twee verschillende grootten: voor elke keuken het passende toestel. Zo zorgt u in iedere situatie voor intense en gezonde smaken.

Naar de producten

Stomen met Miele

Grenzeloos genot

Haal een multitalent in uw keuken: enkele bijgerechten of volledige menu's in een enkel gaarproces. De Miele-stoomoven maakt het koken makkelijker op elk moment van de dag, volledig individueel naar uw vereisten en wensen. Daarmee biedt het toestel u de perfecte aanvulling op oven en fornuis.

Naar de producten

Generatie 7000 

De inspiratie van intuïtieve techniek 

Naar de producten

Design 

Goede smaak begint bij het design 

Naar de producten

Kleuren 

Perfect design voor elke smaak

Naar de producten

Flexibiliteit 

Voor elke smaak 

Naar de producten

MotionReact 

Reageert op benadering 

Naar de producten

Bedieningssystemen

Ongelooflijk eenvoudig

Naar de producten

Miele 

Gewoon magie 

Naar de producten
    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina