• Gratis bezorging vanaf 30 €

Stoomovens

De stoomoven staat garant voor het gezond bereiden van gerechten. Garen met behulp van stoom wordt niet voor niets steeds populairder. Door het garen met behulp van stoom worden de gerechten bijzonder smaakhoudend bereid. De hete waterdamp stroomt direct op het gerecht en omsluit het van alle kanten. Het natuurlijke aroma van de producten wordt versterkt, kleur en vitaminen blijven behouden.

Stomen met Miele

Grenzeloos genot

Haal een multitalent in uw keuken: enkele bijgerechten of volledige menu's in een enkel gaarproces. De Miele-stoomoven maakt het koken makkelijker op elk moment van de dag, volledig individueel naar uw vereisten en wensen. Daarmee biedt het toestel u de perfecte aanvulling op oven en fornuis.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Gestoomd voedsel bevat meer voedingsstoffen

De boost voor uw gezondheid

Wie gezond eet, blijft lang fit: met de Miele-stoomoven bereidt u uw levensmiddelen op uiterst behoedzame wijze. Want bereiden met stoom zorgt voor het behoud van de intense en natuurlijke smaak van uw eten, evenals het behoud van waardevolle vitamines, mineralen en sporenelementen. En dat kunt u niet alleen proeven bij elke maaltijd, maar het werd ook bewezen bij verschillende proeven. Wetenschappelijke studies bewezen de beduidende voordelen van stomen tegenover conventionele bereidingsmethoden: in gestoomd eten zitten tot wel 50% meer vitaminen – voor een gezonde voeding rijk aan voedingsstoffen.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

De stoomtechnologieën

Innovatief en doordacht

In tegenstelling tot bij sommige andere stoomovens wordt de stoom bij onze toestellen buiten de ovenruimte opgewekt – en dat biedt enkele voordelen voor het bereidingsproces: de ideale hoeveelheid stoom, optimale temperatuurmeting en -constante, gaartijden onafhankelijk van de hoeveelheid en een snelle opwarming. Dit bespaart tijd en maakt het bereiden bijzonder eenvoudig. Tijdens het bereidingsproces vult de gehele binnenruimte zich met stoom en wordt de zuurstof verdrongen – hierdoor blijven het uiterlijk, de structuur en de natuurlijke smaak van uw levensmiddelen behouden. Nog een pluspunt: omdat in de ovenruimte geen kalkafzetting kan ontstaan, is ook het schoonmaken bijzonder eenvoudig.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Design 

Goede smaak begint bij het design 

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Kleuren 

Perfect design voor elke smaak

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Flexibiliteit 

Voor elke smaak 

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina