Gemakkelijk afwassen.
Maak kennis met de Miele G 7000 vaatwassers.

   

Een vaatwasser moet niet alleen in staat zijn om uw servies te reinigen, maar moet u ook echt enthousiast kunnen maken. Dat doet een vaatwasser door bijvoorbeeld ook zeer fijn kristal en sterk verontreinigde pannen moeiteloos schoon te maken. Verder zorgt de vaatwasser ervoor dat u deze eenvoudig kunt beladen en dat u automatisch een melding krijgt als uw voorraad afwasmiddel opraakt.

Rekken voor de vaatwassers

Nieuw: verstelbare rekken voor een flexibele belading

Dankzij onze flexibele rekuitvoering kunt u een groot aantal verschillende soorten en afmetingen servies zonder problemen in de vaatwasser plaatsen. Met onze XL-Assist maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw vaatwasser. Ons speciale BottleClean-programma en onze handige FlexCare Glass & Bottle houders zorgen voor een moeiteloze reiniging van uw herbruikbare flessen. Met onze StrawClean-rekken worden bovendien ook uw herbruikbare rietjes efficiënt en effectief gereinigd. Zodra alles op de juiste plek zit, bent u in staat om de vaatwasser perfect te beladen.

Ontdek nu de G 7000 vaatwassers
Wijnglazen

Veelzijdig beladen voor een veelzijdig leven

Ervaar de veelzijdigheid van onze gepatenteerde1 3D-MultiFlex-besteklade. Doordat deze flexibel kan worden aangepast, biedt de lade veel ruimte voor dagelijkse voorwerpen en grote voorwerpen voor bijzondere gelegenheden. Er is zelfs een geschikte plek voor espressokopjes. Gevoelig servies, zoals wijnglazen, wordt daarbij altijd optimaal beschermd.

" Als fabrikant van hoogwaardige glazen is het voor mij van groot belang dat onze glazen perfect en behoedzaam gereinigd kunnen worden. De glasbehandeling in combinatie met Miele wordt kinderspel en het resultaat is gewoon ongeëvenaard. "

Maximilian Riedel, fabrikant wijnglazen Riedel

Miele PowerDisk afwasmiddel

Bespaar op alles met de PowerDisk, alleen niet op comfort

Eindelijk een vaatwasser die automatisch zorgt voor perfecte resultaten en besparingen. AutoDos, het wereldwijd eerste automatische doseersysteem met geïntegreerde Powerdisk2, neemt het werk van u over. Het maakt daarbij niet uit welk programma u kiest. De perfecte hoeveelheid afwasmiddel wordt altijd op het juiste moment gedoseerd, voor een glanzend schoon servies.

ONTDEK DE AUTODOS VAATWASSERS
Moeder en kind

Onberispelijk schoon in minder dan 60 minuten

Onze PowerDisk is weliswaar compatibel met alle spoelprogramma's, maar de ware kracht ervan komt tot zijn recht in combinatie met het QuickPowerWash-programma. Ons afwasmiddel lost snel op en levert uitstekende resultaten in minder dan een uur. Geen vlekken en strepen, weer op tijd klaar voor het avondeten.

Ervaar het moeiteloos afwassen bij u thuis!

Van een dagelijkse belasting tot duurzaam comfort: de Miele G 7000 vaatwassers gaan niet alleen behoedzaam om met uw servies, maar ook met uw tijd, portemonnee en met het milieu.

Ontwikkeld voor efficiëntie. Gemaakt voor een lange levensduur.

Wijnglazen

Een Miele vaatwasser is een intelligente vaatwasser

Met de slimme Miele@home3-app kunt u optimaal gebruik maken van uw vaatwasser en er optimaal van profiteren. Zeg maar dag tegen vergeten programma's en automatiseer uw dagelijkse routine. Met AutoStart, AutoDos en PowerDisk geniet u van een onberispelijk schoon servies zonder enige stress. U krijgt op tijd een melding wanneer uw afwasmiddel bijna op is en u bestelt accessoires eenvoudig via onze in-app shop, daarvoor hoeft u slechts 1 keer te klikken.

AutoOpen-functie

Past naadloos in elke greeploze keuken

Als u het minimalistische design van uw greeploze keuken waardeert, zult u zeker enthousiast zijn over de naadloze integratie van onze G 7000 vaatwasser. In plaats van een handgreep te gebruiken, klopt u eenvoudig 2 keer zachtjes op de deur. Dankzij onze Knock2open4-functie gaat de deur dan automatisch open. Aan het einde van het spoelprogramma gaat de deur van de vaatwasser dankzij de AutoOpen5-functie automatisch open. Daardoor wordt zelfs veeleisend spoelgoed perfect droog.

Schoon servies

Geteste hygiëne: zo blijft uw servies vrij van virussen.

Als u bedenkt dat alle Miele vaatwassers meer dan 99,9%6 van de virussen op betrouwbare wijze verwijderen, dan bent u voor altijd overtuigd. Borden en bestek hoeft u nooit meer na te spoelen, zodat u eenvoudig kunt genieten van uw eten.

Meer informatie over de G 7000 vaatwassers

Bent u klaar voor moeiteloos afwassen? Ontdek de Miele vaatwassers en maak kennis met de innovatieve functies. In een van onze Miele Experience Centers kunt u de kwaliteit en het comfort van de G 7000 vaatwassers zelf beleven.

Ontdek de beste vaatwasser voor uw behoeftes

Denkt u erover om een Miele vaatwasser aan te schaffen? Wij helpen u om in slechts enkele stappen het juiste model te kiezen.

 

Voetnoten:

1Octrooi: DE102008062761B3, EP2433549B1
2Octrooi: EP2850990B1, US9962062B2
3Extra digitale aanbieding van Miele & Cie. KG. Alle slimme toepassingen zijn mogelijk met het Miele@home-systeem. De functieomvang kan afhankelijk van het model en land variëren.
4Aangemeld voor het octrooi EP2428153A1, DE102010037397A1, US2012/0055091A1
5Octrooi: DE102007008950B4, EP2120671B1
6Conform certificering door het Institute for integrative Hygiene and Virology (instituut voor integratieve hygiëne en virologie) met betrekking tot de verwijdering van omhulde en niet-omhulde virussen (zoals het corona-, influenza- en norovirus) bij de geteste programma's Hygiëne en Intensief. Bij alle testen is gebruikgemaakt van PowerDisk/UltraTabs. Meer informatie over de testcriteria vindt u onder https://www.miele.com/g7000-c.

Naar begin pagina