Nieuwe producten

   

Nieuw voor de keuken

Matzwarte keukentoestellen

Miele keukentoestellen worden al vanaf het prille begin geroemd om hun vakkundige en minimalistische ontwerp, en zijn naadloos te integreren in uw woning. Ter ere van het 125-jarige bestaan van Miele lanceerden we een aantal modellen met een nieuwe uitvoering in matzwart. Deze modellen zijn geïnspireerd op de bekende greeploze ArtLine collectie, die al verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Een ideale optie wanneer u een zwarte keuken wilt plaatsen in uw woning.

Ontdek nu

Knapperig en snel bereiden op een gezonde manier

De nieuwe AirFry-functie, nu in de 125 Edition ovens

Voor de 125ste verjaardag van Miele brengen we een goednieuwe reeks ovens op de markt met een uitzonderlijke AirFry-functie. Zonder extra vet toe te voegen bent u in staat om uw gerechten extra snel en krokant bereiden.

Ontdek nu

Vaatwassen met gemak

Miele G 7000 vaatwassers

Verwelkom het moeiteloos afwassen bij u thuis en leer de kunst van het beladen van de vaatwasser. Dankzij onze flexibele rekuitvoering kunt u veel verschillende soorten en maten servies inruimen. De machine zorgt automatisch voor uitstekende resultaten en besparingen. Maak kennis met vaatwassers die behoedzaam omgaan met uw servies, uw tijd, uw portemonnee en het milieu.

Meer informatie

Krachtige reiniging voor elk moment

De nieuwe Duoflex snoerloze steelstofzuiger

Ontdek de kracht en het comfort van onze nieuwste snoerloze stofzuiger van Miele: onze Duoflex-serie biedt de luxe van een snoerloze vrijheid en het comfort van het SpeedLock-systeem.

Ontdek nu

De nieuwe Edition125 wasmiddelen en geurflacons

De nieuwe Edition125 geur van Miele voor wasmachines en droogkasten. Nu Limited Edition verkrijgbaar voor de 125ste verjaardag van Miele.

Ontdek onze nieuwe geur

HyClean Pure stofzuigerzakken

Vangt het fijnste stof op en laat u vrij ademen

Ontdek hoe perfectie, zuiverheid en duurzaamheid samenkomen in de HyClean Pure stofzuigerzak. Onze krachtigste stofzuigerzak filtert en slaat 99,99% van de fijnste stofdeeltjes op die conventionele stofzuigers vaak niet kunnen opvangen. 

Ontdek nu

De nieuwe G 5000 vaatwassers

Deze stijlvolle vaatwassers zijn voorzien van het typische ontwerp en de uitmuntende kwaliteit van Miele, zodat u meer ruimte, propere afwasresultaten en lagere energiekosten hebt.

Ontdek G 5000

De nieuwe Miele W1 EcoPerformance

Ontdek onze meest ecologische wasmachine.

Ontdek nu

De nieuwe Miele combi-​stoomovens DGC Pro

De Pro-modellen kunnen gebruikt worden als stoomoven, als oven of als combinatie van de twee.

Ontdek de toestellen

Kwaliteit die haar tijd vooruit is

Langdurige liefde voor uw kleding

Onze toestellen combineren slim energieverbruik met optimaal gebruik van water en wasmiddel. De was wordt grondig, doordacht en met liefde gedaan.

Alle info

Stof, ontmoet onze meest krachtige stofzuiger

De nieuwe Triflex HX2 draadloze steelstofzuiger

Ontdek de Triflex HX2, met enorme zuigkracht, 3-in-1 design, anti-allergeen HEPA-filter en herlaadbare batterij om stof en dierenharen te lijf te gaan.

Ontdek nu

Miele koffiemachines

Miele koffiemachines worden met meesterlijke nauwkeurigheid gemaakt, zodat u met al uw zintuigen van elk kopje kunt genieten. Precies zoals u wilt.

Meer informatie

Generatie 7000 keukentoestellen

Go beyond the ordinary

Ontdek onze nieuwe generatie keukentoestellen, Generation 7000! #LifeBeyondOrdinary

Ontdek nu

Krachtig. Compact. Flexibel.

De nieuwe zakloze stofzuiger Boost CX1

Groot in reiniging. Klein en wendbaar in gebruik.
Vanaf € 289. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ontdek nu

Samen voor een betere toekomst

Het nieuwe EU-energielabel

Vanaf maart 2021 zorgt een nieuw energielabel voor vaatwassers, koeltoestellen, wijnklimaatkasten, wasmachines en was-droogcombinaties ervoor dat deze beter kunnen worden vergeleken en er meer transparantie voor de eindverbruiker is. Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste wijzigingen en vernieuwingen.

Meer informatie

Volledig vernieuwd

De Miele Caps voor de wasmachine

Vanaf nu zijn de Caps veel milieuvriendelijker én bruikbaar in elke wasmachine.

Ontdek nu

Innovatie: TwinDos®

Doseert wasmiddel volledig automatisch.

Altijd perfecte resultaten. Dankzij het innovatieve doseersysteem TwinDos® wordt het geïntegreerde wasmiddel UltraPhase 1 en 2 volledig automatisch gedoseerd.

Alle TwinDos wasmachines

De eerste vaatwassers met automatische dosering

De vaatwassers G 7000 van Miele

De nieuwe G 7000-vaatwassers kunnen wat normale vaatwassers niet kunnen. Het innovatieve AutoDos-systeem doseert dankzij PowerDisk® bij elke spoelbeurt altijd de optimale hoeveelheid reinigingsmiddel. Dit zorgt voor het perfecte samenspel van reinigen en drogen en daarmee ook voor het perfecte resultaat.

Alle vaatwassers met AutoDos

Voor een perfect hygiënisch resultaat

Superieure hygiëne-oplossingen

Ontdek alles over onze hygiënische stofzuigers, stoomovens, wasmachines en vaatwassers. Door de unieke productkenmerken verwijderen ze tot 99.9% van de virussen, fungi en bacteriën.

Meer informatie