JOUW KEUKEN OP Z'N BEST

ONTVANG TOT 5% KORTING BIJ AANKOOP VAN 4 TOESTELLEN

 

 

Vandaag is de keuken veel meer dan een plaats om maaltijden te bereiden. Het is de ziel van het huis, waar je het grootste deel van je tijd met je gezin doorbrengt. Zo'n belangrijke ruimte verdient het beste. Daarom helpen wij je graag bij het vinden van de juiste keukentoestellen.

Ontvang tot 5% korting op keukentoestellen bij aankoop van een keuken met minimum 4 verschillende Miele-inbouwtoestellen, geldig tot en met 31/01/2024.​                                                   

Meer informatie en voorwaarden bij je Miele-verdeler.

Wegwijs in ovens

Zoals de keuken het hart van het huis is, kun je de oven gerust het hart van de keuken noemen. In elke keuken hoort een oven want zonder dit toestel kun je erg weinig gerechten bereiden.
Wij maken je wegwijs in ons assortiment en helpen je met het vinden van jouw ideale Miele oven.

Vind de ideale oven

Ingenieuze inductiekookplaten

Inductie wordt meer en meer de trend in de keuken en dat is niet verwonderlijk. Een inductiekookplaat biedt heel wat voordelen ten opzichte van traditionele kooksystemen. Zo is koken op inductie veilig en efficiënt en geeft een perfecte controle tijdens je bereidingen.
Op zoek naar een nieuwe kookplaat? Twijfel niet en kies voor inductie. 

Kies voor inductie

Wegwijs in koeling

Met Miele kun je alle kanten uit. Zoek de perfecte koelkast, voor het hoogste comfort en een perfect harmonieus ontwerp van jouw keuken.

Vind je koelkast
Naar begin pagina