Miele vrijstaande koffieautomaten

Perfect voor uw persoonlijke smaak

Kwaliteit die haar tijd vooruit is

Nu kopen

Miele vrijstaande koffieautomaten

De zoektocht naar de juiste blend, de perfecte maling, de ideale temperatuur en het romigste melkschuim: koffie is emotie. Miele koffiemachines worden met meesterlijke nauwkeurigheid gemaakt, zodat u met al uw zintuigen van elk kopje kunt genieten. Precies zoals u wilt.

Miele koffiemachines

A latte macchiato being prepred with a Miele coffee machine

Koffie, precies zoals u die lekker vindt

Alleen Miele biedt meesterlijke precisie waarmee u uw persoonlijke kopje koffie kunt zetten. Ontdek innovatieve functies zoals CoffeeSelect* om de juiste bonensoort voor uw lievelingskoffie te kiezen. Of OneTouch for Two voor de bereiding van twee koffiespecialiteiten met maar één druk op de toets. En met behulp van gebruikersprofielen slaan Miele koffiemachines uw wensen voor uw lievelingskoffie op.
*Afhankelijk van het model

Miele coffee beans being grinded

Baristakwaliteit voor thuis

Miele koffiemachines zijn voorzien van het unieke AromaticSystem, dat de koffiebonen elke keer vers maalt voor overheerlijke koffie in het kopje en voor een verleidelijk aroma in de woning. Met 50% minder maalgeluiden zijn onze koffiemachines bijzonder stil. En met de BaristaAssistant zet u uw optimale kopje espresso stap voor stap en zeer persoonlijk dankzij een exacte afstemming.
*Vergeleken met vorige modellen

A person using her mobile phone to control the Miele coffee machine

Puur genot – zonder moeite

Een cappuccino in de ochtend, een kopje koffie met vrienden in de namiddag of een snelle espresso na het diner: Miele koffiemachines bieden met 13 overheerlijke koffiespecialiteiten en een ideale watertemperatuur voor 6 soorten thee bijzonder veelzijdig genot. WiFi@Connect zorgt ervoor dat uw kopje koffie 's ochtends al klaar staat als u de keuken inkomt. De reiniging vindt zeer eenvoudig plaats, want de toestellen ontkalken zelfstandig dankzij de AutoDescale-functie*. Voor nog meer hygiëne: veel componenten zijn geschikt voor de vaatwasser.
*Uitrusting afhankelijk van het model

Welk model past bij u?

Ontdek het nu

  

Miele CM5 Silence

Geniet 's ochtends in alle rust van uw kopje koffie, terwijl de rest van het gezin daar nog van droomt. Onze koffiemachines uit de serie CM5 onderscheiden zich vergeleken met de vorige modellen met een maalwerk dat 50% stiller is.

Miele CM6 MilkPerfection

Romig melkschuim zet het puntje op de i van uw favoriete koffiespecialiteit, of het nu latte macchiato of flat white is. Onze koffiemachines van de serie CM6 werken met de innovatieve dubbele Venturi-methode voor warmer melkschuim met een bijzonder delicate en lichte consistentie.

Miele CM7 CoffeePassion

Dankzij drie bonenreservoirs* kunt u precies de juiste bonensoort voor uw favoriete specialiteiten kiezen. De CupSensor brengt de koffie-uitloop hierbij automatisch in de juiste positie, terwijl AutoDescale het toestel zelfstandig ontkalkt en u alleen nog maar hoeft te genieten.
*Uitrusting afhankelijk van het model.

Alles wat u voor uw individuele koffiegenot nodig heeft

De beste bonen voor uw koffiemachine

Onze exclusieve Miele Black Edition-koffieblends worden speciaal voor onze koffiemachines geselecteerd en geroosterd: voor de beste smaak en een vol aroma. Fairtrade en biologisch gecertificeerd.

Onderhoud en reiniging

Alle reinigingsmiddelen om uw Miele koffiemachine in een perfecte staat te houden, zodat u er lang plezier aan heeft.