Stof, maak kennis met onze meest krachtige stofzuiger.

Cashback Triflex

De nieuwe snoerloze steelstofzuiger Triflex HX2

Intelligent, flexibel en krachtig. Met de krachtigste stofzuiger van Miele bereikt u ook zeer diepzittend stof. Door het innovatieve 3-in-1-design en het sterke zuigvermogen wordt stofzuigen kinderlijk eenvoudig.

Krachtig vermogen

Ervaar de hoge reinigingscapaciteit van de Triflex HX2. De nieuwe Digital Efficiency Motor zorgt voor 60% meer zuigvermogen.1 In combinatie met de elektroborstel en de krachtige Vortex-technologie is de Triflex HX2 krachtiger dan onze stofzuigers met een snoer.2

Unieke flexibiliteit

Het gepatenteerde 3-in-1-design3 van Miele past zich steeds aan uw reinigingsbehoeften aan, zodat er geen stof of vuil achterblijft. U kunt gemakkelijk 1 van de 3 modi kiezen en zo zonder moeite alle plekken in uw huis bereiken.

3-in1-design

Comfort modus

De stofzuiger is bijzonder ergonomisch in de comfort modus, zodat het reinigen van grote oppervlakken geen enkel probleem is.

Reikwijdtemodus

De reikwijdtemodus voor lastig bereikbare plekken, bijvoorbeeld onder platte meubels of op plafonds.

Compact modus

De compact modus voor de snelle reiniging tussendoor.

Voor alle soorten vloeren

Met de extra brede elektroborstel van onze nieuwe snoerloze steelstofzuiger reinigt u een groot oppervlak in zeer korte tijd. Dankzij de intelligente elektronica herkent de borstel automatisch het soort vloer en past de rotatiesnelheid en het zuigvermogen daar optimaal op aan.

U kunt rustig ademhalen

U geniet van een filterwerking van 99,999%. De HEPA Lifetime-filter verwijdert zelfs de fijnste stofdeeltjes.4 Tegelijkertijd haalt de filter allergenen en virussen uit de lucht en draagt zo bij aan een hygiënisch woonklimaat.

Lange accuduur

Dankzij de vervangbare VARTA lithium-ion-accu kunt u tot wel 60 minuten lang stofzuigen zonder gedoe met opladen.5 En als u langer wilt zuigen: de Triflex HX2 Pro wordt geleverd met een extra accu en oplaadapparaat, zodat de gebruiksduur van de stofzuiger tot wel 120 minuten kan worden verdubbeld.6

Welke snoerloze steelstofzuiger past het beste bij u?

De Triflex HX2 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Daardoor vindt u altijd heel gemakkelijk de juiste snoerloze steelstofzuiger die bij uw reinigingsbehoeften past en uitstekende resultaten levert.

ALLE MODELLEN LATEN ZIEN

EEN DEALER VINDEN

Ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland

Wij oefenen ons vak al meer dan 120 jaar uit en streven daarbij altijd naar perfectie. Daardoor zijn wij in staat om eersteklas stofzuigers aan te bieden, die opvallen door uitstekende prestaties en kwaliteit.

Verwijzingen

1In vergelijking met de Triflex HX1.

2Reinigingscapaciteit vergeleken met een Miele Complete C3 SGEF3 met turboborstel STB305-3 (stofverwijdering van tapijt en harde vloer met kieren, vezelopname van tapijt). Conform IEC62885-2.

3Patent: DE 10 2016 105 475 B4.

4Geldt voor geselecteerde modellen conform EN 1822/2011 en IEC 62885-4.

5Geldt voor vermogensstand 1 zonder aangesloten elektroborstel Multi Floor XXL.

6Geldt voor vermogensstand 1 zonder aangesloten elektroborstel Multi Floor XXL en bij gebruik van 2 accu's.

Naar begin pagina