• Gratis bezorging vanaf 50 €

Dampkappen

Deze hebt u beslist nodig: de dampkap is een onmisbaar onderdeel van uw keuken. Hij zorgt voor een goede luchtkwaliteit en filtert vet en geuren. En hij ziet er ook nog eens goed uit. Kies uit allerlei modellen en designs wat bij uw keukenontwerp en uw eisen past.

Wand- en eilanddampkappen

Wand- of eilanddampkappen van Miele fascineren door hun opvallende lijnvoering en perfecte afwerking. De klassieke wanddampkap is verkrijgbaar in een puristische roestvrijstalen look of als moderne variant met veel glas en een schuingeplaatst scherm. Een eilandvariant is het aantrekkelijke designhoogtepunt middenin uw keuken en trekt de aandacht van al uw gasten.

Plafondunits

Miele-plafondunits zijn bijzonder geschikt voor onopvallende inbouw boven een kookeiland. Dit maakt ze heel geschikt voor open keukens en zorgt voor vrij zicht in het woongedeelte.

Inbouwdampkappen

Miele vlakscherm-, onderbouw- en tussenbouwdampkappen zijn geschikt voor de klassieke inbouw in en onder bovenkastjes. Ventilatormodules bieden praktisch onbelemmerde vrijheid in de vormgeving. Ze zijn perfect voor individuele oplossingen zoals bijvoorbeeld ingebouwd in een gemetselde schoorsteen, die zo typisch is voor de keuken in een landhuis.

Downdraft-systemen

De Miele Downdraft-dampkap is bijna onzichtbaar en biedt zo onbelemmerd zicht. Als u hem nodig hebt, schuift hij motorisch uit het aanrechtkastje naar de perfecte afzuigpositie. De hoogte van de ruimte of schuine plafonds vormen geen probleem meer.

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina