• Gratis bezorging vanaf 50 €

SmartLine

Als aanvulling of vrijstaande oplossing: onze serie SmartLine is als een bouwpakket, waaruit u de modules individueel en flexibel kunt combineren, ook als begeleiding bij een standaard inductiekookplaat. Ook de werkbladdampkap kan vrij worden gecombineerd. Opvallend: het elegante keramische glas met bediening met sensortoetsen. U kunt kiezen uit verschillende verwarmingssoorten.

De vrijheid om te koken zoals u het wilt

Voor elke voorkeur het passende toestel

Voor ambitieus koken is professionele techniek vereist. Miele levert hiervoor bijzondere toestellen, zoals een tepanyaki, inductiewok en nog veel meer. Maak kennis met een geheel nieuw spectrum om van te genieten!

Naar de producten

Elegant design en optimale combineernbaarheid

Aan u de keuze!

De nieuwe Miele SmartLine-elementen maken gebruik van keramisch glas en hebben een heel elegant karakter. Hoogwaardig en puristisch qua design en met een overkoepelende lijnvoering passen ze zich probleemloos aan elke keukensituatie aan.

Naar de producten

Ontdek de nieuwe elegante SmartLine

Het culinaire centrum in uw keuken

U kookt graag en u wilt uw kookkunsten perfectioneren? Voor hoge vereisten bieden de apparaten van de nieuwe Miele SmartLine u perfecte ontwikkelingsmogelijkheden. Alle SmartLine-elementen van de nieuwe serie hebben een heel elegant karakter door de keramische plaat. Verschillende verhittingssoorten zoals elektrisch, inductie en gas in combinatie met een automatische werkbladdampkap zorgen voor heel wat combinatiemogelijkheden. Met ideale aanvullingen zoals een inductiewok, barbecue-grill en teppanyaki kunt u ook buitengewone gerechten bereiden.

Naar de producten

Vrij te combineren SmartLine-werkbladdampkap

Overtuigend door flexibiliteit en kwaliteit

De Miele-werkbladafzuiging is een absoluut hoogtepunt onder de dampkappen. Ze ovetuigt door een slimme en doordachte technologie, werkt zeer gemakkelijk en kan zonder problemen in elke keuken worden geïntegreerd.

Naar de producten
    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina