• Gratis bezorging vanaf 50 €

SmartLine

Als aanvulling of vrijstaande oplossing: onze serie SmartLine is als een bouwpakket, waaruit u de modules individueel en flexibel kunt combineren, ook als begeleiding bij een standaard inductiekookplaat. Ook de werkbladdampkap kan vrij worden gecombineerd. Opvallend: het elegante keramische glas met bediening met sensortoetsen. U kunt kiezen uit verschillende verwarmingssoorten.

De vrijheid om te koken zoals u het wilt

Voor elke voorkeur het passende toestel

Ambitieus koken bevordert een professionele techniek. Miele levert hiervoor bijzondere toestellen, zoals Tepan Yaki, inductiewok,grilplaat en nog veel meer. Ontdek een nieuw spectrum van genie

Naar de producten

Elegant design en optimale combineernbaarheid

Aan u de keuze!

De nieuwe Miele SmartLine-elementen maken gebruik van keramisch glas en hebben een heel elegant karakter. Hoogwaardig en puristisch qua design en met een overkoepelende lijnvoering passen ze zich probleemloos aan elke keukensituatie aan.

Naar de producten

Ontdek de nieuwe elegante SmartLine

Het culinaire centrum in uw keuken

U kookt graag en u wilt uw kookkunsten perfectioneren? Voor hoge vereisten bieden de toestellen van de nieuwe Miele SmartLine u perfecte ontwikkelingsmogelijkheden. Alle SmartLine-elementen van de nieuwe reeks hebben een heel elegant karakter door de glaskeramische plaat. Verschillende verhitingssoorten zoals elktrisch, inductie en gas in combinatie met een automatische werkbladafzuiging zorgen voor heel wat combinatiemogelijkheden. Met ideale aanvullingen zoals een inductiewok, grillplaat en Teppan Yaki kunt u ook buitengwone gerechten bereiden.

Naar de producten

Vrij te combineren SmartLine-werkbladdampkap

Overtuigend door flexibiliteit en kwaliteit

De Miele-werkbladafzuiging is een absoluut hoogtepunt onder de dampkappen. Ze ovetuigt door een slimme en doordachte technologie, werkt zeer gemakkelijk en kan zonder problemen in elke keuken worden geïntegreerd.

Naar de producten
    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina