Acties met registratie van het serienummer

  

Om van een aantal voordelen en acties te genieten, dient u het serienummer van uw toestel te registreren en voor sommige acties ook uw factuur op te laden.

Waar vind ik het serienummer?

Bij aankoop van een combi-stoomoven

Gratis Miele bakvorm en bakplaat

Zet uw DGC oven al maar aan, want het bakplezier kan meteen beginnen. Het enige moeilijke is kiezen wat u eerst uit uw nieuwe DGC combi-stoomoven gaat toveren. Geef het serienummer van uw toestel in en wij sturen de set met Miele bakvorm en bakplaat t.w.v. 171,99 euro gratis naar u op.

Alle info

Bij aankoop van een KMDA 76* of 74* kookplaat

Gratis HUB 5001-M braadpan met deksel HBD 60-22

Bij aankoop van een Miele kookvlak met geïntegreerde dampkap 76* of 74*, ontvangt u een HUB 5001-M braadpan met deksel (HBD 60-22) t.w.v. € 402. Geef het serienummer van uw toestel in en wij sturen de gratis set naar u op.

Alle info

Gratis stoomkookboek bij aankoop van een stoomoven van Miele

Om met uw nieuwe stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek van Karin Verhelst aanvragen via onze webshop door het serienummer van uw stoomoven in te geven.

Alle info

Gratis kookboek voor de combi-stoomoven bij aankoop van een DGC XL of XXL

Om met uw nieuwe combi-stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek aanvragen via onze webshop door ingave van het serienummer van uw toestel.

Alle info

Gratis Individueel productadvies

bij aankoop van 5 Miele-inbouwtoestellen, waarvan 1 stoomoven

Alle info

U kunt voor al uw vragen steeds terecht op 02 451 16 16 of contact@miele-support.be

Naar begin pagina