Acties met registratie van het serienummer

  

Om van een aantal voordelen en acties te genieten, dient u het serienummer van uw toestel te registreren en voor sommige acties ook uw factuur op te laden.

Waar vind ik het serienummer?

Gratis productinformatie bij u thuis

Bij aankoop van 5 Miele keukentoestellen, waarvan 1 stoomoven, ontvangt u een gratis individueel productadvies. Wij komen bij u thuis en presenteren en demonstreren alle gebruiksmogelijkheden van uw Miele toestellen. Deze actie is geldig voor aankopen tot 31/12/2024 na ingave van het serienummer van uw stoomoven. U dient uw factuur op te laden met aankoopdatum van 5 toestellen. Let op, u dient ingelogd te zijn om uw serienummer in te geven.

Geef uw serienummer in

Gratis stoomkookboek bij aankoop van een stoomoven van Miele

Om met uw nieuwe stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek van Karin Verhelst aanvragen via onze webshop door het serienummer van uw stoomoven in te geven.

Geef uw serienummer in

Gratis kookboek voor de combi-stoomoven bij aankoop van een DGC XL of XXL

Om met uw nieuwe combi-stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek aanvragen via onze webshop door ingave van het serienummer van uw toestel.

Geef uw serienummer in

U kunt voor al uw vragen steeds terecht op 02 451 16 16 of contact@miele-support.be