Acties met registratie van het serienummer

  

Om van een aantal voordelen en acties te genieten, dient u het serienummer van uw toestel te registreren en voor sommige acties ook uw factuur op te laden.

Waar vind ik het serienummer?

CoffeeCare Set cadeau bij aankoop van een CM6

Koop tussen 1 april en 31 juli 2022 een Miele CM6 vrijstaande koffieautomaat en u ontvangt een gratis CoffeeCare set*. Hoe vraagt u de set aan? - Geef hieronder het serienummer en de aankoopdatum in - Laad uw factuur op - Registreer u of meld u aan Na goedkeuring sturen wij de set gratis naar u op.

Alle info

Gratis accessoires-set van Le Creuset bij aankoop van een Miele DGC combi-stoomoven

Zet uw oven al maar aan, want het bakplezier kan meteen beginnen. Het enige moeilijke is kiezen wat u eerst uit uw nieuwe DGC combi-stoomoven gaat toveren. Geef het serienummer van uw toestel in en wij sturen de set t.w.v. 155 euro gratis naar u op.

Alle info

Gratis Magnetik-set van Le Creuset bij aankoop van een FullSurface-kookplaat

Bij aankoop van een Miele FullSurface-kookvlak, ontvangt u een Le Creuset Magnetik-set van 3 steelpannen met deksels t.w.v. € 419. Geef het serienummer van uw toestel in en wij sturen de gratis set naar u op.

Alle info

Gratis stoomkookboek bij aankoop van een stoomoven van Miele

Om met uw nieuwe stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek van Karin Verhelst aanvragen via onze webshop door het serienummer van uw stoomoven in te geven.

Alle info

Gratis kookboek voor de combi-stoomoven bij aankoop van een DGC XL of XXL

Om met uw nieuwe combi-stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek aanvragen via onze webshop door ingave van het serienummer van uw toestel.

Alle info

Gratis Individueel productadvies

bij aankoop van 5 Miele-inbouwtoestellen, waarvan 1 stoomoven

Alle info

U kunt voor al uw vragen steeds terecht op 02 451 16 16 of info@miele.be

Naar begin pagina