Acties met registratie van het serienummer

  

Om van een aantal voordelen en acties te genieten, dient u het serienummer van uw toestel te registreren en voor sommige acties ook uw factuur op te laden.

Waar vind ik het serienummer?

Gratis accessoires-set van Le Creuset bij aankoop van een Miele DGC combi-stoomoven

Zet uw oven al maar aan, want het bakplezier kan meteen beginnen. Het enige moeilijke is kiezen wat u eerst uit uw nieuwe DGC combi-stoomoven gaat toveren. Geef het serienummer van uw toestel in en wij sturen de set t.w.v. 155 euro gratis naar u op.

Alle info

Gratis Magnetik-set van Le Creuset bij aankoop van een FullSurface-kookplaat

Bij aankoop van een Miele FullSurface-kookvlak, ontvangt u een Le Creuset Magnetik-set van 3 steelpannen met deksels t.w.v. € 419. Geef het serienummer van uw toestel in en wij sturen de gratis set naar u op.

Alle info

Gratis stoomkookboek bij aankoop van een stoomoven van Miele

Om met uw nieuwe stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek van Karin Verhelst aanvragen via onze webshop door het serienummer van uw stoomoven in te geven.

Alle info

Gratis kookboek voor de combi-stoomoven bij aankoop van een DGC XL of XXL

Om met uw nieuwe combi-stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek aanvragen via onze webshop door ingave van het serienummer van uw toestel.

Alle info

Gratis Individueel productadvies

bij aankoop van 5 Miele-inbouwtoestellen, waarvan 1 stoomoven

Alle info

U kunt voor al uw vragen steeds terecht op 02 451 16 16 of info@miele.be

Naar begin pagina