KRACHTIG. COMPACT. FLEXIBEL. 

De nieuwe Boost CX1 stofzuiger zonder zak 

Kwaliteit die haar tijd vooruit is

Bekijk modellen
Ontdek de Boost CX1-serie
Vanaf € 289

Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Originele serie

Cat&Dog

Parquet

Ervaar de Boost CX1

Krachtige
Vortex-technologie

Parket, laminaat of tapijt – de Boost CX1 presteert opperbest op elke ondergrond. Hoge reinigingscapaciteit: een luchtstroom van meer dan 100 km/u zorgt voor een perfecte opname van grof stof en fijnstof. De efficiënte zuigmond, de optimale luchtgeleiding en de innovatieve motor zorgen voor een extreem hoog zuigvermogen, waardoor stof geen schijn van kans heeft.

Plaatsbesparend
Compact design

De kleinste zakloze stofzuiger Boost CX1 van Miele reinigt niet alleen perfect, maar is ook compact. De stofzuiger kan ook makkelijk manoeuvreren in kleine woningen.

TrackDrive
Veilig en volgt perfect

Dankzij de wielen aan de zijkant volgt hij perfect en is daarbij zeer wendbaar. De stofzuiger is erg makkelijk te hanteren en je kunt hem heel comfortabel manoeuvreren. Door de compacte afmetingen maakt hij ook in kleine woningen perfect hygiënisch schoon.

Meertraps filtersysteem
De hoogste hygiënische vereisten

Het meertraps filtersysteem zorgt voor een uitstekende filterwerking van de Boost CX1. Voor het filteren van zeer fijne deeltjes heeft de Boost CX1 afhankelijk van het model de Hygiene AirClean-filter voor normale omstandigheden of de HEPA AirClean-filter voor als maximale hygiëne vereist is. De HEPA AirClean-filter is met een totale stofopname van >99,999%* perfect geschikt voor mensen met een allergie voor huisstof.

*conform IEC 62885-4

Zakloos
Eenvoudig leegmaken

Je neemt het stofreservoir aan de handgreep eenvoudig uit het apparaat. Via één druk op de knop gaat het reservoir open en valt het stof netjes in de afvalbak.

Aanvullende producthighlights

Parkeersysteem voor zuigpauzes

Praktisch: de zuigmond en de zuigbuis kunnen eventueel op de zijkant van het apparaat worden vastgezet.

Draaiknop met meerdere standen

De elektronische zuigkrachtregeling is in te stellen via een draaiknop met meerdere standen. Grafische symbolen voor de verschillende toepassingen maken het makkelijk om het optimale vermogen te kiezen.

Hoogwaardige accessoires

De Boost CX1 beschikt standaard over drie hoogwaardige accessoires: een meubelzuigmond, een kierenborstel en een reliëfborstel. Als je ze op de VarioClip plaatst, heb je ze altijd bij de hand.

De hoogste Miele kwaliteit

De dagelijkse praktijk kan nooit zo zwaar zijn als de Miele producttest: om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, onderwerpt Miele de stofzuigers aan zware testen voordat ze in serieproductie gaan.

Krachtig. Compact. Flexibel.
DE NIEUWE ZAKLOZE BOOST CX1

Vanaf € 289. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

NU KOPEN
Naar begin pagina