Smart Home-integratie

dummy

Miele toestellen in het Smart Home

Een slimme woning maakt het dagelijks leven gemakkelijker en zorgt voor individueel wooncomfort. Rolluiken, verwarming en huishoudtoestellen communiceren met elkaar en worden steeds vaker via een app of spraakbediening aangestuurd. Veel Miele toestellen kunnen in een netwerk worden opgenomen. Deze integreert u snel en eenvoudig in uw Smart Home-partnertoepassing dankzij de praktische Miele Cloud-interface. Op deze manier geniet u van de efficiëntie en het gemak van een volledig verbonden thuisnetwerk.

Slimme ideeën voor bij u thuis

We laten u voorbeelden zien van hoe partnertoepassingen uw dagelijkse leven met in een netwerk opgenomen Miele toestellen gemakkelijker kunnen maken.

Energie efficiënt gebruiken

Slim energiebeheer zorgt voor meer comfort en bespaart kosten. Met behulp van uw eigen fotovoltaïsche installatie of uw digitale elektriciteitsmeter kunt u energie gebruiken wanneer deze beschikbaar is. De wasmachine, droogkast of vaatwasser gaan dan automatisch aan via een centrale energiemanager. Op deze manier kunt u ook uw robotstofzuiger intelligent opladen. Zo gebruikt u de elektriciteit die u zelf opwekt nog efficiënter.

Maak het leven gemakkelijk

Met behulp van de Miele Cloud-interface kunt u eenvoudig huishoudtoestellen van Miele die geschikt zijn voor een netwerk integreren in bestaande domoticasystemen. Hierdoor worden alle toestellen in huis overzichtelijk weergegeven in één applicatie. U heeft altijd een duidelijk overzicht van de status van uw Miele toestellen en onderhouds- en servicemeldingen. En ook de aansturing kan centraal plaatsvinden. U kunt eenvoudig individuele acties aanmaken voor interactie met toestellen van andere fabrikanten.

Praktische veiligheidsoplossingen

Rondom zorgeloos: dankzij het netwerk van uw Miele toestellen verlaat u uw huis altijd met een veilig gevoel. Integreer uw toestellen eenvoudig en gemakkelijk in uw persoonlijke beveiligingsroutine. Zodra u naar uw werk rijdt, schakelen alle Miele toestellen in het netwerk automatisch over naar de stand-bymodus. Is uw rookmelder ook verbonden met het netwerk? Dan worden in geval van nood alle kooktoestellen automatisch uitgeschakeld.

Personaliseer uw slimme huis

Wilt u uw Smart Home personaliseren? Programmeer dan gewoon uw persoonlijke routines. Deze kunnen optimaal worden aangepast aan uw in het netwerk opgenomen Miele toestellen. In Dinner Mood gaat uw sfeerverlichting aan zodra u met uw gasten aan tafel gaat zitten. Wanneer u het huis verlaat, start uw robotstofzuiger automatisch. En als het wasprogramma is beëindigd, gaat uw slimme lampje branden – zo maakt u uw leven gemakkelijker!

Programmeert u zelf Home Control-applicaties voor uzelf of uw klanten en wilt u hierin Miele toestellen integreren? Maak dan gebruik van onze Miele ontwikkelaarspagina! Daar vindt u alle belangrijke informatie:

Hier gaat u naar de ontwikkelaarspagina!

Onze samenwerkingspartners

Om u zoveel mogelijk variatie te bieden bij het vormgeven van uw Smart Home, werken wij samen met geselecteerde samenwerkingspartners. Dit resulteert in nog meer combinatiemogelijkheden voor een intelligente woning die precies bij u past.

Amazon Alexa