Miele vacuum cleaner bags and filters

HyClean: precies wat uw stofzuiger nodig heeft

Stofzakken & filters

Alleen originele Miele stofzakken en filters bieden de gebruikelijke hoge Miele kwaliteit. Ze passen perfect bij onze toestellen en zorgen dat hun uitstekende prestaties behouden blijven. Zodat u diep kunt ademhalen.

Topprestaties krijgen

Wanneer Miele stofzuigers worden gecombineerd met originele Miele stofzakken en filters, presteren ze optimaal. Deze combinatie is de perfecte oplossing voor iedereen die last heeft van een stofallergie.

Geoptimaliseerde capaciteit

Efficiënter en duurzamer

De slimme 3D-technologie van de HyClean-stofzak zorgt ervoor dat deze zich snel en volledig ontvouwt zodra er luchtstroom aanwezig is. Innovatieve luchtstroomgeleiderss leiden het stof vervolgens naar de hoeken om de capaciteit van de stofzak optimaal te benutten.

HyClose

Op het juiste moment hygiënisch vervangen

Bij het vervangen van de stofzak sluit deze automatisch. Hierdoor kan er geen stof of vuil ontsnappen. Dankzij de geïntegreerde vervangingsindicator timestrip® aan de bovenzijde van de stofzuiger ziet u bovendien precies wanneer de stofzak vol is en vervangen moet worden. Volledig hygiënisch en zuiver.

Perfecte filtering

Frisse lucht zodat u vrij kunt doorademen

Het AirClean-filtersysteem van Miele – een combinatie van stofzak, motorfilter en uitblaasfilter – vangt ruim 99,9%1 van de fijne stofdeeltjes op. Zodat u diep kunt ademhalen.

De juiste stofzak voor uw stofzuiger

Om de juiste stofzak voor uw stofzuiger te vinden, controleert u de kleur van de houder in uw stofzuiger. De stofzakken zijn gecodeerd met een kleur, passend bij de kleur van de stofzakhouder.

Ontdek alle stofzakken

HyClean GN

HyClean GN-stofzakken hebben een blauwe houder. Ze zijn geschikt voor onze sledestofzuigers: Complete C3, Classic C1 en Complete C2.

HyClean FJM

HyClean FJM-stofzakken hebben een rode houder. Ze zijn geschikt voor onze sledestofzuigers: Complete C1, Compact C1 en Compact C2.

HyClean U

HyClean U-stofzakken hebben een groene houder. Ze zijn geschikt voor onze borstelstofzuiger: Dynamic U1.

HyClean KK

HyClean KK-stofzakken hebben een gele houder. Ze zijn geschikt voor onze steelstofzuiger: Swing H1.

Zo kunt u de stofzak heel eenvoudig vervangen

Fijnstof en allergenen krijgen geen kans – met stofzakken en filters van Miele

Dankzij de gezamenlijke inspanning van stofzak, luchtfilter en motorfilter wordt 99,9%1 van het fijnstof opgevangen. De lucht na het stofzuigen is hierdoor schoner dan ervoor.

Filtersoorten

Diep doorademen

De HEPA-filter2verwijdert zelfs de fijnste stofdeeltjes en allergenen uit de lucht, waardoor het perfect is voor mensen met een allergie. De Active AirClean-filter met actieve kool neutraliseert onaangename geurtjes en is daarom ideaal voor huisdierbezitters en rokers.

TimeStrip®

Geeft precies aan wanneer de filter vervangen moet worden

Miele AirClean-filters zijn uitgerust met een TimeStrip® -vervangingsindicator die langzaam van kleur verandert naarmate de filter verzadigd raakt. Dit garandeert een perfecte reinigingscapaciteit en bespaart geld omdat de filter niet wordt weggegooid voordat hij vol is.

Vind de juiste filter voor uw stofzuiger

Welke filter geschikt is voor uw toestel, kunt u eenvoudig achterhalen door naar de typeaanduiding van uw stofzuiger te kijken.

Ontdek al onze filters

AirClean Filter 50

AirClean Filter 50-filters zijn geschikt voor de volgende stofzuigers: Complete C2, C3, Compact C1 en C2.

AirClean Filter 30

AirClean Filter 30-filters zijn geschikt voor de volgende stofzuigers: Classic C1, Complete C1 en Dynamic U1.

Zo vervangt u AirClean-filters

De populairste stofzakken en filters

Vergelijkbare producten

Ontdek alle Miele sledestofzuigers met zak

Van ons Classic-assortiment voor een betaalbare instapprijs tot ons Complete-assortiment met een nog betere energie-efficiëntie.

Ontdek alle Miele Complete-sledestofzuigers

Al onze Complete-modellen zijn uitgerust met een zeer efficiënte motor die zorgt voor een uiterst hygiënische reinigingscapaciteit.

Disclaimer

1Volgens IEC 62885-2 in de nieuwste toestellen vanaf 2018 bij gebruik van deze filters
2Overeenkomstig EN1822:2019