• Gratis bezorging vanaf 50 €

Accessoires ovens

Miele-ovens worden geleverd met verschillende accessoires. Met extra accessoires kunt u nog beter profiteren van de veelzijdige mogelijkheden van uw toestel.

Accessoires bakken en stomen

Voor perfecte resultaten

Om ervoor te zorgen dat u erop kunt vertrouwen dat u met uw Miele-keukentoestellen altijd perfecte resultaten bereikt, bieden wij u een uitgebreid assortiment originele Miele-accessoires aan. Deze zijn speciaal voor de Miele-keukentoestellen ontwikkeld. Hiermee kunt u uw toestellen aanpassen aan uw persoonlijke behoeften en toepassingssituaties en alle functies van uw Miele-toestel volledig benutten.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Originele Miele-bakplaten en universele bakplaten

Passend bij elke eis

Om ervoor te zorgen dat u direct kunt starten met het bereiden van smakelijke gerechten, zijn de Miele fornuizen, ovens, Dialog ovens en combi-stoomovens uitgerust met verschillende accessoires. Om de ovenruimte van uw toestel bij de verschillende functies echter nog beter te kunnen benutten, biedt Miele extra bakplaten en universele bakplaten aan, afgestemd op het betreffende gebruiksdoel.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Originele Miele-draagroosters

Voor grillen en braden

Breid uw Miele fornuis, oven, Dialog oven of combi-stoomoven uit met extra Miele braadroosters. Zo kunt u de ovenruimte nog beter benutten en kunt u op meerdere niveaus tegelijk bakken en braden. Dit biedt meer flexibiliteit bij het koken.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Originele Miele grill- en braadplaten

Voor smakelijke sauzen

Een smakelijke saus hoort eenvoudig bij een geslaagd stuk gebraden vlees. Met de grill- en bakplaten van Miele kunt u het vlees- of braadvocht heel eenvoudig opvangen. De platen worden bij het grillen of braden op de passende Miele universele bakplaten gelegd.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Braadslede

Veelzijdig toepasbaar

Of u nu een lekkere aardappelgratin maakt of vlees krokant wilt braden: met de Miele braadsledes is veel mogelijk. Deze zijn zowel verkrijgbaar voor onze fornuizen als voor onze ovens, Dialoog ovens en combi-stoomovens en zijn altijd precies afgestemd op het toestel.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina