Ondersteuning voor uwAfwassen

Na het einde van het programma gaat de deur automatisch open

Na de spoelcyclus gaat de deur van de vaatwasser automatisch open, hoewel de resttijd nog niet is verstreken.

De functie “AutoOpen” is geactiveerd.

De deur van de vaatwasser wordt automatisch een stukje geopend, zodat het servies beter en sneller droogt. Bij enkele programma's is “AutoOpen” een onderdeel van het programma. De deur gaat open, hoewel de resttijd nog niet is verstreken.

Ga als volgt te werk als u de deur weer wilt sluiten:

• Wacht even af.

• Open de deur volledig.

• De deurvergrendelingsrail gaat automatisch weer naar binnen.

• Sluit de deur.

Als u de functie “AutoOpen” permanent wilt uitschakelen, gaat u als volgt te werk:

• Selecteer in het menu “Instellingen” > “AutoOpen” > “uit”.

• Bevestig met OK.