Hoe download ik in de Miele app gebruiksaanwijzingen voor huishoudtoestellen in een netwerk?

Hoe download ik in de Miele app gebruiksaanwijzingen voor huishoudtoestellen in een netwerk?

De Miele app biedt voor uw huishoudtoestellen in een netwerk bijbehorende gebruiksaanwijzingen aan die u kunt downloaden.

1. Downloaden via de pagina met gegevens toestel

• Selecteer in het startmenu van de app het gewenste huishoudtoestel.

• Open de instellingen via het tandwiel-symbool (rechtsboven).

• Kies op het volgende scherm Gebruiksaanwijzingen.

De app toont de beschikbare gebruiksaanwijzingen voor het huishoudtoestel.

• Selecteer de gewenste gebruiksaanwijzing om te downloaden.

2. Downloaden via het profielmenu

• Open het profielmenu in de app.

• Selecteer Instellingen toestel.

• Selecteer op het volgende scherm Lexica en handleidingen.

De app toont een overzicht van huishoudtoestellen in een netwerk.

• Selecteer het gewenste huishoudtoestel.

• Selecteer de gewenste gebruiksaanwijzing om te downloaden.

Let op: bij downloaden via het profielmenu worden momenteel gebruiksaanwijzingen voor max. 5 huishoudtoestellen getoond. Er verschijnt een foutmelding onderaan het scherm, die na een paar seconden automatisch weer sluit. De gebruiksaanwijzingen kunnen vervolgens worden gedownload.

As u meer dan 5 huishoudtoestellen in een netwerk heeft opgenomen en het gewenste huishoudtoestel niet verschijnt, gebruikt u de mogelijkheid 1: “Downloaden via de pagina met gegevens toestel”.