Hoe wordt de veiligheid van mijn gegevens gewaarborgd?

De veiligheid van je gegevens is onze hoogste prioriteit. Daarom gebruiken we Transport Layer Security (TLS), een versleutelingsmethode voor de veilige gegevensoverdracht via internet. Wij controleren onze versleutelingsmethoden regelmatig.

Het gebruik van de Miele app en de controle van je in het netwerk opgenomen huishoudelijke apparaten is alleen mogelijk met je persoonlijke gebruikersaccount. Dit gebruikersaccount is beveiligd met je persoonlijke wachtwoord. Dit voorkomt dat onbekenden toegang kunnen krijgen tot je huishoudelijke apparaten.

De software van de ingebouwde communicatiemodule in je verbonden huishoudelijke apparaat wordt regelmatig bijgewerkt om te waarborgen dat aan de nieuwste veiligheidsnormen wordt voldaan. Hiervoor maken wij eveneens gebruik van TLS.