Miele app toont een onjuiste instelling bij de netwerkkoppeling

De Miele app adviseert bij het opnemen van een huishoudtoestel in een netwerk een instelling die u niet op het huishoudtoestel kunt selecteren.

De aanbevolen instelling in de Miele app komt niet overeen met de mogelijke instellingen op het toestel.

Voorbeeld: in de Miele app op de pagina “Acties op het toestel” wordt aanbevolen de instelling Overige programma's te kiezen. Maar deze instelling bestaat niet op het toestel. In plaats daarvan moet een andere instelling worden gekozen, bijvoorbeeld de instelling MobileStart.

Als de afbeeldingen en de aanwijzingen in de Miele app niet met het toestel overeenkomen, volgt u de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing van uw toestel, hoofdstuk “Miele@home > Miele@home instellen”.