Wat is het verschil tussen “Module-update” en “Update apparaat” (RemoteUpdate)?

Wat is het verschil tussen “Module-update” en “Update apparaat” (RemoteUpdate)?

In de Miele app wordt een verschil gemaakt tussen “Module-update” en “Update apparaat” (RemoteUpdate).

Bij de module-updates gaat het normaal gesproken om veiligheidsrelevante updates die op de wifi-module moeten worden geïnstalleerd.

De categorie “Update apparaat” wordt alleen in de app weergegeven als je voor RemoteUpdate geschikte apparaten met het gebruikersaccount van de Miele app hebt verbonden.

Een RemoteUpdate wordt alleen aangeboden als je in de instellingen van het apparaat de functie “RemoteUpdate” activeert en er door Miele voor dit apparaat een update is klaargezet. De Miele app geeft een melding als de functie “RemoteUpdate” in het apparaat is gedeactiveerd.

Als er een update voor het apparaat is, wordt deze afhankelijk van het type apparaat in het display of via de Miele app weergegeven. In de Miele app krijg je dan informatie over de inhoud van de update.