Welk formaat wilt u?

Miele-koelkasten zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Er is dus altijd een model voor uw keuken!
55 cm breed
Met een breedte van slechts 55 cm zijn de vrijstaande koeltoestellen ook uitstekend geschikt voor beperkte ruimtes.
60 cm breed
Koelkasten, vrieskasten en koel-vriescombinaties van 60 cm breed zijn het klassieke formaat voor vrijstaande toestellen. Ruime plaatsverhoudingen met vele uitrustingsopties bieden de ruimste keuze voor optimale opslag van voedingsmiddelen.
70/75 cm breed
Met heel brede koeltoestellen geniet u van een maximale opslagruimte. Vries- en wijnkasten van 70 cm en koel-vriescombinaties van 75 cm breed beschikken over duidelijk meer bruikbare inhoud en bieden bovendien optimale omstandigheden voor de opslag.
XL-binnenruimte
De Miele-koeltoestellen met XL-binnenruimte bieden beduidend meer plaats en comfort voor het bewaren van uw voedingsmiddelen.
Meer plaats voor grote voorwerpen
Door de grotere bruikbare diepte in het koelgedeelte kunt u met name ook grote en onhandige voorwerpen veel gemakkelijker bewaren. U kunt bijvoorbeeld bakplaten met volledige gerechten in de koelkast bewaren.
Nog meer plaats voor verse levensmiddelen
De vershoudlades van PerfectFresh en PerfectPro beschikken over bijzonder veel ruimte: met beduidend meer bruikbare ruimte voor uw verse levensmiddelen wordt het doen van veel boodschappen dubbel zo leuk.
Meer volume voor grote diepvriesproducten
Ook in de diepvriesladen kunt u dankzij XL-binnenruimte genieten van merkbaar meer volume. Op die manier profiteert u van veel plaats en flexibiliteit om uw diepvriesproducten te bewaren.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld
FR NL