Welk buitendesign wilt u?

De vrijstaande koeltoestellen van Miele passen door hun greeploze, rechtlijnige ontwerp perfect in alle mogelijke keukens. Een ruime keuze aan hoogwaardige materialen en kleuren staat tot uw beschikking om uw droomkeuken perfect te in te richten.
BlackBoard-editie
Koel- en vriescombinaties van de Blackboard-editie zijn voorzien van een glazen voorpaneel en zijn een highlight in iedere keuken. Laat uw creativiteit de vrije loop en schrijf, schilder of teken op het voorpaneel van het toestel met gewoon krijt of markers. Een centraal communicatiemiddel in uw keuken, helemaal te ontwerpen naar uw eigen ideeën.
Briljantwit
Voor een lichte keuken waar veel eisen aan worden gesteld biedt Miele vrijstaande koelapparatuur met een glazen paneel in briljantwit, natuurlijk perfect afgestemd op de inbouwtoestellen van de generatie 6000.
Obsidiaanzwart
Vrijstaande koelapparaten van Miele met een hoogwaardig glazen voorpaneel zijn ook verkrijgbaar in de kleur obsidiaanzwart. Ook hiervoor geldt dat de inbouwtoestellen van Miele perfect zijn afgestemd op de generatie 6000.
Roestvrij staal met CleanSteel
Toestellen met een voorpaneel van roestvrij staal met CleanSteel vallen op door hun zeer eenvoudige onderhoud. Door de speciale afwerking zijn vingerafdrukken op CleanSteel nauwelijks zichtbaar, waardoor een speciaal reinigingsmiddel overbodig is.
 Roestvrijstalen uitvoering
Vrijstaande koelapparatuur van Miele in roestvrij staal geeft een elegant accent aan uw keuken. Het gelakte oppervlak past heel goed bij keukens met mat metalen details.
Wit
Wit gelakte koelapparaten zijn de klassiekers in zowel moderne als traditionele keukens. Ze passen zeer goed in alle soorten keukens.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld