Hoe wilt u het toestel opstellen?

Vrijstaand, geïntegreerd of onderbouwd? Hoe wilt u uw toestel opstellen? Met Miele kunt u alle kanten uit. Zoek de perfecte koelkast, voor het hoogste comfort en een perfect harmonieus ontwerp van uw keuken.
Vrijstaande modellen
Als de koelkast een blikvanger in uw keuken moet zijn, is een vrijstaand toestel de beste keuze voor u. Vrijstaande toestellen kunnen vrij in de keuken worden geplaatst. Dat biedt het voordeel dat u het toestel bij een verhuizing kan meeverhuizen en in een nieuwe keuken weer kunt opstellen.
Inbouwtoestellen
Als u de koelkast in het ontwerp van de keuken wilt integreren, is een inbouwtoestel de beste keuze voor u. Inbouwtoestellen kunnen worden uitgerust met het meubelfront van uw keuken of met een roestvrij stalen voorpaneel, zodat het perfect past binnen het bestaande keukendesign.
Onderbouwtoestellen
Onderbouwtoestellen kunnen onder een aanrechtblad worden geïnstalleerd en bieden ook in een kleine keukens veel plaats voor uw levensmiddelen.
MasterCool
De inbouwtoestellen van de MasterCool-serie bieden de combinatie van perfecte integratie in uw keuken en maximaal volume. Verschillende combinatie-opties maken ook individuele totaaloplossingen mogelijk met de hoogste normen op het gebied van materialen, ontwerp en kwaliteit.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld