Welk soort toestel wilt u?

De speciale kenmerken van Miele toestellen inspireren u om elk voedingsmiddel onder optimale omstandigheden vers te bewaren of in te vriezen.Ze leveren een comfortabele bijdrage aan een gezond en modern leven. 
Koelkasten 
Voor het efficiënt en georganiseerd vers houden van uw levensmiddelen. Onze innovatieve en intelligente vershoudsystemen PerfectFresh Active en PerfectFresh Pro garanderen u optimale versheid en uw levensmiddelen zijn langer houdbaar. In vergelijking met gebruikelijke groenteladen blijven levensmiddelen 5 keer langer houdbaar, zodat er ook behoedzamer wordt omgegaan met uw voorraden. Kies “uw Miele” uit de indrukwekkende hoeveelheid verschillende modellen. U kunt kiezen uit inbouwtoestellen met een hoogte van 72 tot 178 cm. 
Koel-vriescombinaties 
Deze toestellen beschikken over een ruim koelgedeelte en een ruim diepvriesgedeelte dat u met een aparte deur kunt openen. De koel-vriescombinaties van Miele combineren het comfortabel en veilig bewaren van zowel verse voedingsmiddelen – zeker met PerfectFresh Active en PerfectFresh Pro – als diepvriesproducten.
Diepvrieskasten 
Snel en efficiënt invriezen met een overzichtelijke indeling en functionaliteit. Miele diepvriezers kunnen als afzonderlijk toestel worden gebruikt, maar ook uitstekend gecombineerd worden met een bijpassende Miele koelkast. Het design fascineert door de puristische, tijdloze stijl. Ook met de innovatieve kenmerken overtuigt het toestel, bijvoorbeeld door het eersteklas diepvriesvermogen tot -26 °C.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld