Voor de ultieme smaakverfijning

Bijzonder veelzijdig
Aromatisch en vol van smaak: zo smaakt de Miele Black Edition One for all. Bovendien verrast de roasting van de bonen met een subtiel fruitige noot voor de extra bijzondere smaakbeleving. De One for all-bonenmix van 100% Arabica-bonen is dankzij haar uitgebalanceerde aroma bijzonder veelzijdig in gebruik: van een heerlijke café crema of espresso tot aan alle veelzijdige koffiespecialiteiten met melk is hij optimaal geschikt.
Geconcentreerde smaak
Een voortreffelijke crema is het puntje op de i van een goede café crema, want hier bereikt het aroma zijn hoogtepunt. Onze mix voor café crema zorgt met een lichte en uitgebalanceerde smaak voor echt genieten van koffie – begeleid door een bloemige fruitigheid, die het geheel net dat beetje extra geeft. De Miele Black Edition Café Crema bestaat voor 100% uit Arabica-bonen.
Het bekende opnieuw geïnterpreteerd
Voor de klassieker onder de koffiesoorten biedt Miele de Black Edition Espresso. De mix is bijzonder intens van smaak en voorzien van een kruidige chocoladenoot – zo creëert u pittige en bijzonder aromatische espresso's. Perfect voor het afsluiten van een heerlijk diner. De eersteklas melange is gemaakt van hoogwaardige Robusta- en Arabica-bonen.
*.
Miele-controlenummer DE-NW-001-25390-BDKenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld