Elegant en met slimme besturing 

Aura 4.0 Ambient 
Met deze innovatieve circulatiedampkap worden niet alleen kookluchtjes afgezogen en gefilterd, het toestel is bovendien met een vele innovaties uitgerust. Dankzij de ontwateringsfunctie HumidityBalance neemt de Aura 4.0 Ambient vocht op dat tijdens het koken ontstaat. Een geïntegreerde sensor meet de vochtigheid in de lucht in de ruimte en bepaalt het optimale tijdstip voor het afgeven van het in de filter opgenomen vocht. Zo geniet u altijd van een perfect klimaat. Voor een prettige geurervaring ongeacht het bereidingsproces zorgt de exclusieve geurfunctie AmbientFragrance. Afhankelijk van uw smaak kunt u tussen verschillende geurrichtingen kiezen, die subtiel de ruimte instromen. En met de Aura 4.0 Ambient kan ook een aangename sfeer gecreëerd worden. Dankzij MyAmbientLight kunnen de lichtkleuren apart ingesteld worden. De Aura 4.0 Ambient is de eerste dampkap van Miele die uitsluitend over een smart-besturing via WiFi beschikt. Hiervoor wordt Con@ctivity 3.0 en/of de Miele@mobile-app gebruikt. 
Smart-besturing uitsluitend via WiFi 
Netwerken : met Con@ctivity 3.0 kunnen dampkap en kookplaat met elkaar communiceren. Daarvoor heeft u een Miele kookplaat nodig die geschikt is voor WiFi. Met de Miele@mobile-app kunt u bovendien MyAmbientLight, HumidityBalance en AmbientFragrance instellen. En : Con@ctivity 3.0 en de Miele@mobile-app kunnen tegelijkertijd of onafhankelijk van elkaar worden gebruikt. Bij een storing kunnen de basisfuncties via verborgen tiptoetsen worden gekozen.
Individuele kleurenverlichting 
Perfect licht : zorg in uw keuken voor een unieke lichtsfeer met MyAmbientLight. U kunt de lichtkleur individueel en gemakkelijk met de Miele@mobile-app instellen, afhankelijk van de omgeving en de sfeer. U kunt ook de lichtsterkte heel flexibel veranderen, want MyAmbientLight is dimbaar. De unieke verlichting staat zo in het middelpunt van de aandacht.
Exclusieve geurervaring 
Inademen en genieten : uw circulatiedampkap vermindert niet alleen keukengeurtjes, maar zorgt nu ook voor een frisse geur. Onafhankelijk van het kookproces ervaart u zo een perfecte geurbeleving. Afhankelijk van uw smaak kunt u tussen verschillende geurrichtingen kiezen. De geurflacon wordt in de dampkap geplaatst en kan eenvoudig worden vervangen. U kunt het afgeven van de geur en de intervallen individueel met de Miele@mobile-app instellen. 
Unieke ontwateringsfunctie 
HumidityBalance zorgt ervoor dat het vocht dat tijdens het koken ontstaat, wordt geabsorbeerd door een speciale filter. Een geïntegreerde sensor meet de temperatuur en vochtigheid in de lucht in de ruimte en bepaalt het optimale tijdstip voor het afgeven van het in de filter opgenomen vocht. Zo geniet u altijd van een perfect klimaat. U kunt de functie met de Miele@mobile-app bedienen.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld