Onze nieuwe BlackLine keukentoestellen

Pyrolyse en PyroFit-accessoires

De schoonmaak maakt uw dagelijks leven lichter. Bij de pyrolytische zelfreiniging vallen alle etensresten als as uit elkaar en maken zich los van het oppervlak. Daardoor hoeft u voor de schoonmaak voelbaar minder moeite te doen. Het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen en urenlang schoonmaken is niet meer nodig. Bovendien kunt u tijdens de reiniging, naargelang het model, delen van het toebehoren in de ovenruimte laten zitten.

WiFiConn@ct (vanaf model H 7165 BP)

Een groot deel van het assortiment van Generatie 7000 heeft standaard WiFi-Conn@ct. Hiermee kunnen verschillende toestellen met elkaar verbonden en bediend worden via de Miele@mobile-app. Wat dacht u ervan om bijvoorbeeld een gerecht dat u in de oven heeft bereid, te delen via uw sociale media? U kan ook gemakkelijk de status van een kookprogramma raadplegen. Uw toestel blijft jaar na jaar actueel omdat de bediening updatebaar is zoals uw smartphone.

Profi-functie (vanaf model H 7165 BP)

Perfecte bakresultaten door de toevoeging van vocht. Ideaal voor brood en vlees.

TasteControl (vanaf model H 7365 BP)

Uw gerecht blijft door de unieke functie TasteControl na de bereiding heerlijk warm, zonder dat het verder gaart. Dus nooit meer een probleem als u bijvoorbeeld vlees rood of rosé wilt serveren, maar uw gezin of gasten nog niet aan tafel kunnen. De deur van de oven gaat na de bereidingstijd een stukje open en de temperatuur zakt met 100°C. Zo blijft uw gerecht exact hoe u het graag wilt serveren. De KeepWarm-functie zorgt ervoor dat uw gerechten langere tijd in uw oven kunnen blijven staan. Dus nooit meer te gaar en altijd perfect op smaak.

SoftOpen & SoftClose

Zachte deurbeweging - Telkens weer een blikvanger: door een geraffineerd dempmechanisme wordt de deur indrukwekkend elegant gesloten en geopend. Dit tot wel 90°. SoftOpen & SoftClose zorgen voor meer gebruiksgemak en vrijheid bij het plaatsen van het eten in de ovenruimte.

FlexiClip-geleiders

Ergonomisch en comfortabel: met de FlexiClip komt u eenvoudig en veilig bij uw gerechten in de oven.

Spijzenthermometer (vanaf model H 7365 BP)

Perfect gaar zonder toezicht - Met de spijzenthermometer braadt u vlees, vis en gevogelte op de graad precies. U krijgt de beste resultaten zonder dat u uw gerecht constant moet bewaken. De spijzenthermometer geeft aan wanneer uw vlees- of visgerechten gaar zijn.

MotionReact (vanaf model H7565 BP)

U kunt uw oven zelfs bedienen zonder hem aan te raken. U hoeft maar in de buurt te komen om de ovenruimte te laten oplichten of de display in te schakelen. Ook de geluidstonen die het einde van de gaartijd aangeven, kunnen worden uitgeschakeld door naar de oven toe te komen. Dat is pas comfort. Gebruikt u een toestel achter een gesloten meubelfront? Dan zorgt MotionReact voor een akoestisch signaal en wordt het toestel zo nodig uitgeschakeld.

  • Alle prijzen incl. BTW en recyclagebijdrage en excl. verzendkosten
  • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
H 7145 BM
Compacte oven met geïntegreerde microgolfoven
in elegant zwart design met automatische programma's en gecombineerde functies. 
Niet beschikbaar
  • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.