Wij vieren 25 jaar vakmanschap op het gebied van koffie

Perfect voor uw persoonlijke smaak

Wij vieren 25 jaar vakmanschap op het gebied van koffie

Koffie & machine – met volmaakte precisie

Het perfecte aroma wordt met volmaakte precisie samengesteld: versgemalen bonen en een gelijkmatig romig melkschuim, dat elke keer weer even zorgvuldig wordt bereid. Ontdek de koffiemachine die perfect bij uw persoonlijke smaak past – Immer Besser.

Ontdek het hele assortiment van de Miele koffiemachines

CM5 Silence

Geniet in alle rust van uw koffiemoment – van de keuze voor uw favoriete bonen tot aan de eerste slok. Bij onze koffiemachines van de CM5-serie hebben wij het maalgeluid met 50% verminderd in vergelijking met de eerdere modellen.
 

CM6 MilkPerfection

Een perfect romig melkschuim maakt van een Flat white of latte macchiato een belevenis voor alle zintuigen. De dubbele Venturi-methode van onze koffiemachines van de CM6-serie zorgt voor een warmer melkschuim met een bijzonder delicate en lichte consistentie.

CM7 CoffeePassion

Geniet moeiteloos van een uitzonderlijk kopje koffie, van espresso's tot cappuccino's, gezet met een melange die past bij het moment en de stemming. Met onze gepatenteerde CoffeeSelect* kunt u precies de juiste boonsoort kiezen voor uw favoriete specialiteiten dankzij de drie bonencontainers. 
*Patent: EP 2957199. Functies zijn afhankelijk van het model.

Uw stijl, uw smaak - kies uit een waaier van kleuren

Roségoud

Zilvergrijs

Obsidiaanzwart

Moeiteloos onderhoud

Eenvoudige reiniging

De opvangschaal, het waterreservoir en het afvalbakje kunnen gemakkelijk worden verwijderd en zijn dankzij ComfortClean geschikt voor de vaatwasser. Bepaalde modellen uit de CM7-serie nemen dankzij AutoDescale bovendien volledig automatisch het ontkalken van u over.

Precisie met een druk op de knop – precies zoals u het wilt

Expert-stand

Met onze CM6- en CM7-koffiemachines heeft u de beschikking over een groot aantal profielinstellingen en houdt u de controle over de hoeveelheid gemalen koffie en het soort extractie. Deze koffiemachines zijn ervoor ontworpen om u een kopje koffie te serveren dat precies is afgestemd op uw persoonlijke smaak.

MilkPerfection

Onze koffiemachines van de CM6-serie werken met de innovatieve dubbele Venturi-methode voor warmer melkschuim met een bijzonder delicate en lichte consistentie. Het resultaat is een kopje koffie dat er net zo perfect uitziet als smaakt.

Smart Home

Met de Miele app bedient u uw koffiemachine heel eenvoudig

WiFiConn@ct

Beperkt aanbod

Bij alle CM5 Silence koffiemachines

Gratis glazen melkkan

Als u een Miele CM5 Silence koffiemachine aanschaft, krijgt u er gratis een glazen melkkan ter waarde van € 119 bij.

Deze actie is afgelopen, maar kan nog aangevraagd worden tot 31.12.2024 als u een voucher in uw toestel hebt.

Beperkt aanbod

Bij alle CM6 koffiemachines

Gratis CoffeeCare-set

Als u een Miele CM6 koffiemachine aanschaft, krijgt u er gratis een CoffeeCare-set ter waarde van € 69,99 bij.

Deze actie is afgelopen, maar kan nog aangevraagd worden tot 31.12.2024 als u een voucher in uw toestel hebt.

Limited offer

Bij alle CM7 koffiemachines

Gratis koffiekan en bonen

Als u een Miele CM7 CoffeeSelect koffiemachine aanschaft, krijgt u er gratis een koffiekan en bonen bij. Hiermee kunt u geheel naar uw eigen wensen van uw koffie genieten.

Deze actie is afgelopen, maar kan nog aangevraagd worden tot 31.12.2024 als u een voucher in uw toestel hebt.

Beperkt aanbod

Bij de CM5 Active koffiemachine

Gratis koffiekan

Als u onze Miele CM5 Active koffiemachine aanschaft, krijgt u er gratis een koffiekan bij. De perfecte aanvulling op uw koffieset.

Deze actie is afgelopen, maar kan nog aangevraagd worden tot 31.12.2024 als u een voucher in uw toestel hebt.

Moeiteloze precisie

Dankzij gepersonaliseerde profielen kunnen onze koffiemachines snel en moeiteloos een koffiespecialiteit bereiden die geheel voldoet aan uw persoonlijke smaak. En met onze OneTouch for Two-functie kunt u 2 dranken tegelijk bereiden – koffie die gewoon te lekker is om er alleen van te genieten.

Geluidsarme koffiemolen

Onze CM5-koffiemachines zijn ontwikkeld om een ontspannen omgeving te creëren, terwijl u van een bijzonder koffiemoment geniet. Elk van deze momenten moet speciaal zijn en daarom worden uw bonen heel stil gemalen.
 

Heet water

De CM6- en CM7-koffiemachines serveren hun hete water met een druk op de knop op precies de goede temperatuur.
 

Verwarmd kopjesrek

De voorverwarmde kopjes zorgen ervoor dat de koffie langer warm blijft.

 

CupSensor


De CupSensor van onze CM7 weet precies hoe groot het kopje is dat u onder de uitloop heeft gezet en past zich daaraan aan. Daardoor spettert het minder en heeft de koffie de perfecte temperatuur.

 

Miele koffie

De kwaliteit is bepalend. Ook bij de keuze van de juiste koffie. Daarom hebben wij 4 eigen melanges samengesteld die speciaal zijn afgestemd op de Miele koffiemachines. De Miele Black Edition is Fairtrade en bio-gecertificeerd.

Onderhoud voor uw toestel

In onze webshop vindt u alles om uw Miele koffiemachine in een perfecte staat te houden, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd.

 

Naar begin pagina