• Gratis bezorging vanaf 50 €

Downdraft dampkappen

De Miele Downdraft-dampkap is bijna onzichtbaar en biedt zo onbelemmerd zicht. Als u hem nodig hebt, schuift hij motorisch uit het aanrechtkastje naar de perfecte afzuigpositie. De hoogte van de ruimte of schuine plafonds vormen geen probleem meer.

Downdraft-systemen

De elegante oplossing achter de kookplaat

Behalve de vele modellen wandschouw- en eilandschouwdampkappen, plafondunits en inbouwdampkappen heeft Miele ook een Downdraft-dampkap voor inbouw in het aanrechtblad ontwikkeld.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Bereidingssystemen

In elke ruimte de passende uitvoering

Met intelligente techniek zorgt Miele voor een optimaal binnenklimaat, in elke keuken.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afzuigkappen van Miele in beweging

Voor elke werksituatie de juiste positie

Optimale ergonomie, uiterst efficiënte luchtafzuiging en superieure integratie in de keukenomgeving – dat is Miele-techniek die fascineert.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Ventilatietechniek

Deskundig in ventilatietechniek

Het optimaal functioneren van uw dampkap wordt in hoge mate bepaald door goede luchtafvoervoorzieningen. Bovendien is door nieuwe richtlijnen en wetten die wereldwijd gelden een voortdurende verdere ontwikkeling van afzuigtechniek voor huishoudelijke toepassingen noodzakelijk. Miele heeft voor elke klant een dampkap en alle bijbehorende afzuigtechniek voor een optimale werking van het apparaat.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina