• Gratis bezorging vanaf 30 €

TempControl - braad- en sudderstanden

Zeer nauwkeurig braden

Braadstand I

Deze braadstand is geschikt voor alle gerechten die worden bereid bij een lage braadtemperatuur zoals bijvoorbeeld spiegelei, roerei, spek, kipfilet, gerolde noedels, groenten, gehaktballen, vis en de meeste diepvriesproducten.

Braadstand II

Bij deze gemiddelde braadtemperatuur kunnen voedingsmiddelen zoals bijvoorbeeld garnalen, steaks, schnitzel, leverkaas en reepjes vlees worden bereid. Bovendien is het geschikt voor het roosteren van zaden en voor het maken van aardappelpannenkoekjes, tortilla en karamel.

Braadstand III

De hoogste stand is perfect voor wokken en voor het aanbraden van vlees voor stoofschotels of grote hoeveelheden vlees. Ook pannenkoeken lukken perfect op deze stand.

Sudderstand

Veel gerechten worden pas perfect als er saus bij wordt geserveerd, zoals een ragout of bolognaisesaus. De kookplaat regelt de juiste temperatuur met de sudderstand. Zo spettert het niet en lukt de saus altijd.

Uitrusting afhankelijk van het model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina